Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2007, 21:23   #152
Bastash
Zbanowany

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Bastash ma numer GG 2751608
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
Od czasu transferu i swietnej gry
Ronaldinho
(...), która już się prawdopodobnie skończyła, ze względu na to, że odbiła mu mania bogactwa.

Cytuj:
Nie jestem przekonany czy wiekszosc nich kibicowala Barcelonie, jak Barca byla w kryzysie a w klubie panowal bajzel.
Na pewno nie ale tutaj właśnie widzę, różnicę między Barceloną a Chelsea.Barcelona, jak już powiedziałeś miała kryzys. I to porządny, bywały sezony, w których nie grała nawet w pucharach. Podobny kryzys jakiś czas temu miał Real Madryt. Chelsea jednak wyskoczyła nagle. Oni nie mieli kryzysu. Oni grali tak, jak pozwalały im na to możliwości. Teraz grają na 200% starej Chelsea.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek (odnośnie Realu M.)
Niby sklad maja, ale wydaje mi sie ze przez bledy trenera poplyneli.
Ja bym bardziej powiedział, że od kilku lat ich największym błędem jest karuzela trenerów. Zmieniają ich jak rękawiczki. Totalny brak zaufania.

Cytuj:
W przyszlych sezonach Chelsea ma zaczac przynosic zyski, wiec dlaczego Abramowicz mial sie wycofac?
No właśnie! Ma zacząć przynosić zyski! Nie jest to pewne, chociaż prawdopodobne.

Cytuj:
Jednakze musisz przyznac ze wlasciciel Chelsea przykrecil juz kurek z kasa dla Chelsea.
Muszę. Ale kto wie, czy mu się nie odmieni. W końcu to multi - miliarder.

>down
A postaw się na miejscu tego kozaka i zadaj sobie jakże banalne pytanie: na chuj mi ten kaktus?

Ostatnio edytowany przez Bastash - 15-04-2007 o 21:54.
Bastash jest offline   Odpowiedz z Cytatem