Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
Od czasu transferu i swietnej gry
Ronaldinho
|
(...), która już się prawdopodobnie skończyła, ze względu na to, że odbiła mu mania bogactwa.
Cytuj:
Nie jestem przekonany czy wiekszosc nich kibicowala Barcelonie, jak Barca byla w kryzysie a w klubie panowal bajzel.
|
Na pewno nie ale tutaj właśnie widzę, różnicę między Barceloną a Chelsea.Barcelona, jak już powiedziałeś miała kryzys. I to porządny, bywały sezony, w których nie grała nawet w pucharach. Podobny kryzys jakiś czas temu miał Real Madryt. Chelsea jednak wyskoczyła nagle. Oni nie mieli kryzysu. Oni grali tak, jak pozwalały im na to możliwości. Teraz grają na 200% starej Chelsea.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek (odnośnie Realu M.)
Niby sklad maja, ale wydaje mi sie ze przez bledy trenera poplyneli.
|
Ja bym bardziej powiedział, że od kilku lat ich największym błędem jest karuzela trenerów. Zmieniają ich jak rękawiczki. Totalny brak zaufania.
Cytuj:
W przyszlych sezonach Chelsea ma zaczac przynosic zyski, wiec dlaczego Abramowicz mial sie wycofac?
|
No właśnie! Ma zacząć przynosić zyski! Nie jest to pewne, chociaż prawdopodobne.
Cytuj:
Jednakze musisz przyznac ze wlasciciel Chelsea przykrecil juz kurek z kasa dla Chelsea.
|
Muszę. Ale kto wie, czy mu się nie odmieni. W końcu to multi - miliarder.
>down
A postaw się na miejscu tego kozaka i zadaj sobie jakże banalne pytanie: na chuj mi ten kaktus?