Cytuj:
Tak czasem myślę "czemu żaden kozak nie zrobi złota z gówna, czyli nie kupi jakiegoś polskiego klubu" nie muszą długo szukać,.. ostatnio był Górnik Zabrze na sprzedaż chyba za 2 mln złoty nie pamiętam już, a teraz jest na sprezdaż "Pogoń Canarinhos Szczecin" za jakieś 10 mln złoty,..
Te sumy są dla nich, przynajmniej smieszne, Np, Abramowicz jest właścicielem Chelsea, na pewno ma udziały w CSKA Moskwa i chyba małe, ale ma w Deportivo La Coruna, więc dlaczego nie 4 klub?
|
A po co im jakis klubik z Polski? Slaba liga, male zainteresowanie obcokrajowcow polska liga, ryzyko wyrzucenia zligi za korupcje itd. Mala nadzieja na zyski, bo od dawna zaden polski klub nie gral w LM.
Cytuj:
(...), która już się prawdopodobnie skończyła, ze względu na to, że odbiła mu mania bogactwa.
|
Kasa najwazniejsza...
Cytuj:
Chelsea jednak wyskoczyła nagle. Oni nie mieli kryzysu. Oni grali tak, jak pozwalały im na to możliwości. Teraz grają na 200% starej Chelsea.
|
Wzmocnienia klubu zrobily swoje

W latach przed Abramowiczem Chelsea plasowala sie w gornej czesci tabeli, wiec sie musze zgodzic z Twoja opinia.
Cytuj:
Ja bym bardziej powiedział, że od kilku lat ich największym błędem jest karuzela trenerów. Zmieniają ich jak rękawiczki. Totalny brak zaufania.
|
W Polsce tez mamy taki polski Real madryt

Jest nim Wisla Krakow.
Cytuj:
Muszę. Ale kto wie, czy mu się nie odmieni. W końcu to multi - miliarder.
|
Gdybania a nic sie zdaja. Mam nadzieje ze nauczyly go poprzednie transfery jak nie wydawac kasy.Ale rowniez mam nadzieje ze budzet transferowy pozwoli wzmocnic nieco atak i linie obrony.