Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2007, 22:34   #1651
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
LOL

Możecie walczyć z Moritą jeśli chcecie, jeśli tylko znajdzie się jakaś siła zdolna wyciągnąć go ze statku..

@Bolter
Ja nigdy nie mówiłem że mam dobre pvp. Po prostu nie znoszę Twojego kozakowania, bo JESTEŚ NIKIM I TAK POZOSTANIE. Nigdy nie mówiłem że jestem lepszy, nigdy nawet nie przeszło mi przez głowę, że jestem dobry. Jedynie uważam, że przegrasz tą wojnę właśnie przez swoją pychę. Myślisz, że jak jesteś z 200 levelami na wojnie to to Ci zapewni nieśmiertelność. Sam zobaczysz po pewnym czasie, że 200 level służy tylko do tego, żeby SPIEPRZYĆ z pola bitwy szybciej niż z 100 levelem, jeśli tylko coś pójdzie źle.
Jesteś kozakiem, tak przynajmniej się zachowujesz. Ja uważam, że 90% graczy choćby z Art Of War zgnoiło by Cię w walce 1v1. Nie sztuką jest strzelać przed siebie. Sztuką jest MYŚLEĆ. Walenie przed siebie zostaw rookslayerom jeśli chcesz być pro.
Możesz sobie mówić że jestem marnym 50 levelem i nic się nie znam. Ja powiem Ci jednak jedno - gram na tym serwie od jego powstania, od pierwszych 10 minut jego istnienia. O wojnie wiem od Ciebie więcej, choćby dlatego że zawsze byłem blisko ludzi którzy ją prowadzili.
Ty jesteś jedynie pionkiem. Znasz pojęcie "mięso armatnie"? Jak myślisz po co EiVom 100+ pallek? Myślisz że palki się liczą na wojnie jeszcze? Teraz to są TYLKO sorce i to co stoi między nimi, żywe tarcze, w waszym wypadku także Ty.

A co do wypłaty to zapomniałeś jeszcze o Wusko. Ogólnie to chyba kiepsko z Twoją pamięcią.. najpierw gadasz że masz kompa popsutego, a 30 razy dziennie odpisujesz na forum, potem nagle Ci ludzie przypominają że masz miesięcznego bana, a na końcu zapominasz powiadomić nas uczciwie że masz jakiegoś second chara, którym bohatersko umierasz w chwilę później. Radziłbym poćwiczyć pamięć, ale przecież Ty zrobisz po swojemu