Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2007, 23:34   #1656
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Ader skoro Palle sie nielicza i uwazasz ze ja tylko na*******am przed siebie i jestem miesem armatnim to sie myslisz ale mow co chcesz dlamnie to kazadum jest miesem armatnim tak jak na last openie 3 padlo i gaura daje dluga a all sie go sluchaja i uciekaja zanim mimo ze sral na reszte s*******al gdzie popadnie aby tylko sie uratowac. unas mysla o kazdym czlonku nikogo niezostawiaja stylu a u was Padlo 3 GAura DLuga i sra na reszte ^^ .

Moim zdaniem uwazasz sie ze jestes zajebisty bo krzyczysz we wszystkie strony ZBLOCZYLEM 170+ ed ALE JESTEM ZAJEBISTy twoj comment na Tibia.co mto zal i mow dalej ze sie nieuwazasz za zajebistego.

Niemow hop bo to zen niebylo Botlera na openie nieznaczy ze niewalczylem i jakos niepadlem jak szmata i nietrzymalem sie tak daleko z tylu ze zucac musiaelm gfb w swoich zeby skula zrobic (vilum) Na calym openie widac tylko Genkotsa 1 raz a reszty ni huja juz wypowiadalem sie na ten temat

A co do kwesti Pvp to powiem tyle wyskocz 100 lv + przed ss i choc pobijemy sie jak naprawie neta bo chodzi tragicznie. i Zobaczymy czy zemnie taki noob. Hmm a Wusko byl kickniety z EiV za Szpiegostwo i jak widac malo wiesz bo nawet Arn przyznal ze wusko byl szpiegiem i wusko wcale niezaplacil za wolnosc ^^.

Mowie weicej sie niewypowiadam
bo mnei tylko w*****asz jak tyle weisz to wes chara i walcz i choc kurwa 1 vs 1 przed ss to sie zmiezymy.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 15-04-2007 o 23:37.
Bolter jest offline