Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Kuczer doprowadziles mnie tym do orgazmu, nie wiem z kim robil van anniego ale on mial 1 demon arma- wg niego trollu.\
To misq powiedz nam co van wzial bo jestes tak madry i napisales co wzial vidente i naprawde nikt by sie nie domyslil co wzial knight ktory walczy w swordach. Przypuszczam ze van robil z lan ganem anni.
Nie frustruj sie tak dziecko
Btw. na annim chyba byl twoj 2 albo 3 owner bo lady robila ani z hybridem xD i nie wiesz co brali ci co robili z toba anni xD
@down
Jeszcze lepiej xD Vidente "wALAC Z AXA" [jenzyk kuczera] wziol se sova [/koniec języku kuczera]
|
Ad.1 To ze Ty jestes tak pusty i dales sie wpuscic w maliny to nie moja wina. Najwidoczniej Kazdy Tobie wkreca a Ty wierzysz jak dziecko.
Ad.2 Van wzial sova ..... A co do vinednte to uzywa Axe czyli wzial sca tak samo jak ja (wiec prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia pisze Ci to poraz kolejny) A Twoje przypuszczenia sa bledne wiec nie mysl w ogole bo robili Anni ze mna i z bloocem jeszcze jak Gral nim suchy.
Ad.3 Piszac do mnie dziecko pokazujesz jaki jestes prymitywny.
Ad.4 Tak na Anni byl 15 owner ten wiesz z Nowego Yorku wkoncu tyle ich mialem (Zazdrosc Cie zjada :>hahahaha)I wiem Co brali nie boj zaby Lady D arm Ktorego Maniek sobie wzial (chwala mu za to) Hybrid Sov i Zaxuhe Sov slonko
Ad.5 Nie rozumiem twojej aluzji dziecko nie popelnilem bledu a Ty mi cos smiesz wypominac (czas zebys nas opuscil

)
papa