Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2004, 14:20   #16
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez evaver
mam 20 lat
dziewczyne
prace
studia (zaoczne)
wiez mi ze niegram po 12h dziennie w tibie
no ale cuz
Twoje wypowiedzi są na poziomie rozkapryszonego 10-latka, który zaczął grać w Tibię i świata poza nią nie widzi i myśli, że wszystko wie. Dziewczynę masz? Gratuluje masz się czym chwalić. Praca, ciekawe gdzie gościa na takim poziomie by przyjęli. Na studia nie pasujesz patrząc na Twoje wypowiedzi gdzie co drugie słowo to przekleństwo i wszędzie błędy ortograficzne. Może i w Tibię nie grasz 12 godzin dziennie ale co to kogo obchodzi? W swoich dwóch pierwszych postach w tym temacie pokazałeś na jakim poziomie rozwoju jesteś. I co do tego jak napisałeś, że możesz się z kimś bić na rl to już całkiem Ci nie wierzę w to co napisałeś w zacytowanym wycinku Twojej wypowiedzi.

@BlOoDfRiEnD~PkMaStEr
Tak masz rację. Tylko popierasz gościa, który jest tym kogo wyzywa w swoich przemyśleniach.

Tak sobie z ciekawości przeglądałem posty evaver'a i pozwolę sobie przytoczyć te ciekawsze:

Cytuj:
@Pacuch
ty lolu moze mi powiesz na czym polega twoja wiedza w nabjaniu lvl magii???!!!! boze nie wazne czy robisz runki i czy naprzyklad sie leczysz
lole qr^% przestancie pisas bzdury
Tak, wypowiedź na poziomie 20-latka, który chodzi na studia...

Cytuj:
wszyscy tutaj jestescie banda deblili
ps
smoczyca mam na danubi palka 47lvl wiec boj sie o swojego aol'a hehe nie raz i nie dwa
i prosze nie rob z siebie kogos kim nie jestes bo czytajac twoje posty widac ze probojesz szpanowac tylko czym tu szpanowac lvl mam duzo wyzszy na serwku mlodszym o 3 miechy jak nie wiecej wiec STFU
I kto tu szpanuje?

Cytuj:
witam wszystkich a w szegulnosci pana Kargax
hmm to ze masz lvl 80+ na serwku ktory istnieje pare ladnych later nic nie znaczy a to za ja mam ~50 na serwku ktory jest ~3 miechu mowi juz wiecej
chce powiedziec ze tak masz wysoki lvl ale przeliczajac to na czas grania jestes nikim
Cytuj:
zazdrosc haha czy ty wiesz o czym mowisz ten koles gra ta postacia nie wiadomo ile haha za 2 miechy dogonie go i bede sie smial ze mial czy nadal bedzie mial za najlepszego i pamietaj ze lvl nie zawsze = wiedzy wiec jeszcze raz prosze
cały czas przeczysz sam sobie i wogóle same denne posty piszesz z przechwalaniem się a ganisz tych, którzy się przechwalają. No comment...

Cytuj:
bardzo ladny jezyk bardzo hahahaah jestes moim prywatnym bogiem haha i nie danubia tylko rubera hehe
a co do tej cioty to mamy nastepnego z problemami hehe geje cioty co jeszcze uslyszymy hahah
posty pisanie takim jezykiem o czyms swiadcza wiec jeszcze raz STFU
Dokładnie o czymś świadczą posty pisane takim językiem jak Twój, popieram...

Jest jeszcze więcej takich ciekawych, ale nie chce mi się zamieszczać. W temacie Del'toro na Galanie!? napisałeś z 10 postów... Co chwila wyzywasz, bluzgasz, śmiejesz się z tych, którzy się chwalą a sam się jednocześnie chwalisz... Czym nas jeszcze uraczysz?

evaver, czekam aż mnie zbluzgasz... bo to musi nastąpić sądząc po Twoich postach.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 06-10-2004 o 14:37.
Raul jest offline