Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2007, 18:28   #10
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rozqu Pokaż post
Kompletne dno moze nie az tak ale dno jesli sadzicie ze uwalice 48ms szweda na huncie bez problemu to gl mogliscie zaaranzowac jakiegos trapa lepiej by wam to wyszlo co do przygotowania na pk gorzej byc nie moze jakies 6 sdkow czy cos lol n/c no ale cuz to twoje pk ja dalem tylko komentarz :> kilka bledow bylo ja rowniez je popelniam ogolem srednie pk jak sie kogos bije to sie uwala szybko a nie sie bawi:S
oczywiscie nie mowie ze mi sie nie zdarza kogos bic tak dlugo ale wole odpuscic niz robic waste
Jak według ciebie mielibyśmy strapować 53 ms (i co z tego że szwed?) w kopalni we 2 osoby? Chyba widziałeś, że był DOBRZE przygotowany i zabił nam kilka fe z sd. Poza tym każdy z nas miał konkretnie po 5 sd, nie widziałeś "Using one of 5 spell runes"? Ofc, założenie było takie, że znajdziemy kogoś na kopalni i zdejmiemy go zanim się zorientuje, ale na założeniach się skończyło. Co do podpuktu waste: od kilku miesięcy nigdy się tak dobrze nie bawiłem, taka adrenalinka przy walce też rzadko mi się zdarza. I mogę poświęcić ten lvl i 6 bp manasów.
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem