16-04-2007, 20:00
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamil_WZL
Boże co to za ruznica czy ktoś nie da przecinka czy zamias ś napisze s lub zamias ą a i tak można to rozszyfrowac
PozDro dla inteligentnych...
|
Wiem, że zabiję tym Twoje nadzieje, ale żeby być inteligentnym nie wystarczy umiejętność rozszyfrowania słowa "isc" jako "iść". Aby być inteligentem, trzeba umieć rozszyfrować na przykład to:
Ty czerstffy poharatany ff podniuebie koprofiloo z mozmbikoo.ty amoralny ,diabelny zafajdańcoo.tak czy inaczej, mooshę rzec ,iż jesteś jak niuedophcany ff podniuebie miękki ffafel.hehe, jestem zmooshony rzec iż ffyglądash mi na majestatycznego stolczysłaffa krzyffobrodego. jesteś zarośnięty od pasa ff dooł jak tatrzański niuedźffiedź, a tffoja stara goli na balkoniue doopę troojffidłoffą samobieżną kosiarką do betonoo.pij sraczkę, i na domiar złego jesteś niueośffieconym pałeczką do ooshoo przez bandę goryli ffytrzeshczem a tffoja matka to małpa, a ojciec tarzan. ej ,mooshę orzec, iż ffyglądash na trząhcanego przez bandę goryli ,ffystępnego zffisa. mash grzyffkę jak hanka bielicka ffłosy pod pahcami, i na domiar złego jesteś zmolestoffanym przez ffaginę z mackami pierdopędem ,a tffoja stara rodziła cię ff kojcoo porodoffym dla śffiń jesteś prafficzkiem i zeofilem, a tffooj stary to prafficzek .no mooshę orzec ,iż jesteś jak komoonistyczny bycze ffymię ff stolcoo.
Ostatnio edytowany przez Bastash - 16-04-2007 o 20:04.
|
|
|