@up:Spoko spoko, mecz na OT był dawno temu. Przekonamy się kto jest lepszy już za kilkanaście dni
Cytuj:
|
To tylko b. dobrze świadczy o kondycji i determinacji zespołu ze Stamford Bridge.
|
A jak dla mnie to świadczy o tym, że Chelsea ma słabszą formę i często ma po prostu pecha bo cały czas naciska, ale im nie wychodzi strzelenie bramki. O determinacji to może świadczyć statystyka bramkowa ManYoo w lidze- to jest determinacja

Chelsea jak dla mnie ma słabszą formę niż kilka miechów wcześniej. Być może to nie do końca prawda- takie mam po prostu odczucie. Ale nie zamierzam się o to poważnie kłócić ponieważ, nie interesuję się tym klubem tak bardzo jak inni fani typu Maggic.
Zresztą nasze spekulacje nie będą miały końca, aż do meczu miedzy tymi dwoma team'ami. Mam nadzieje, że mecz potoczy się bez żadnych większych pomyłek sędziego i jakiś incydentów niemiłych. Wtedy na pewno wyjdzie to, kto jest lepszy. Jeśli to Chelsea wygra- oczywiście będę ogromnie rozczarowany, ale będę też wiedział, że to ich zwycięstwo nie wzięło się z niczego. Zresztą myślę, że do meczu ligowego z The Blues, większość kontuzjowanych obrońców ManYoo ponownie zasili skład (mam na myśli Neville'a, Vidic'a, O'Shea). Pozdrowienia dla kibców ManYoo (tych prawdziwych)