Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2007, 21:28   #6743
Sachar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Hujargam
Profesja: Knight
Domyślny Vision :baby:

Takie moja mala opinia prosze ja przeczytac wazne

Ogladalem wiele guild warow i pk w niektorych sam uczestniczylem ^^ i u vison zaowazlylem takie cos gdy Vision wali combo leca bardzo szybko sd, duzo osob na raz wali. Nigdy im sie nie zdazylo "wylapac chmurke", jak postac juz padla bo combo od 15+ playerow nie jest nikt w stanie przezyc, a ta reszta 5 tez pewnie chce walnac sd , explo ale nie zdazy bo postac juz padla. Wiec powinna wylapac "chmurke" Gdy wala recznie lub tez gdy walą w battle "20" ta reszta "5" udezyli by swojego playera lub tez innego przeciwnika znajdujacego sie obok tego typa co lapal combo lub tez gdy wala recznie wylapal by "chmurke"
A Visoion to nigdy sie nie zdazylo w zadnej battle.
Nawet jesli ktos walil by z cipbota mial na typie attack i na pale wcisnol F4 to ktorys by nie zdazyl , spoznij by sie o te 0.001sek i poszla by mu "chmurka" lecz Vison to Vision i oni sa pro i wiedza jak bic zeby zabic i nigdy sie nie myla i nie popelniaja bledow
Wiem, wiem zaraz imargam obali moja teorie a 80% uzytkownikow napisze ima ma racje a potem na privie "plx plx plx you is pl free itens gimme"

troche duzo ale tych co mowia vision is pl and he rox niech przeczytaja to.

Ostatnio edytowany przez Sachar - 16-04-2007 o 21:33.
Sachar jest offline