Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawed
Knight pomyśli, a co bende UH wastował jak sorc mnie bije słabo ? Uhać sie moge na mniejszym hp, wtedy knight ulega dezoritenacji dostaje combo gdy ma już mało hp (ue + sd).
|
Najsmieszniejsze ze niektorzy
sa az tak glupi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez avenmanti
bądźmy do jasnej cholery realistami, kto skillując caly czas gapi się w ekran? Ja przynajmniej takiego nie znam.
|
badzmy realistami, ludzie cenia swoje zycie, a ze akurat ty takiego kogos nie znasz to juz twoj problem...
Ja podczas skillowania nie moglem afkowac dluzej niz 50-60 sek bo za szybko zabijalem slimy. Do tego skillowalem w takim miejscu, ze przez ponad 2 tygodnie nikogo tam nie widzialem, do tego nie daloby sie tam postawic elementali a nawet gdyby sie dalo to stalem na drabinie.
Wogole bawi mnie rzucanie sloganami typu " da sie zabic 60 EK 30 ED ", wystarczy miec odrobine znajomosci gry albo inteligencji zeby wpasc na to, ze mozliwosc zabicia innego gracza nie zalezy od tego jaka klasa gra a od tego, gdzie bedziemy chcieli z nim walczyc, czym, czy potrafimy wykorzystac to co mamy, czy na pomoc przybiegna jego znajomi, czy nie schowa sie za rogiem tak ze nie bedzie mozna go trafic z SD i wielu innych rzeczy ...