Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ManieQ_EK
Siema  mam knighta (na razie 13 lvl i skile 40/38 i prawie 3 mlvl ale trenie prawie codziennie).
Na 20 lvl przewiduje gdzieś skile 60-70/60-70 i eq: k set, warrior lub crown helmet, medusa shield i fire axe, oraz na zmianę d lance lub guardian halberd. Czy gdzieś w tedy na tym 20 lvlu i takimi gdzieś skilami dam radę huncić na guardach? chodzi mi o to żeby pozarabiać kaskę i przy okazji poexpic. Jeśli tak to ile gdzieś zejdzie uhów i ewentualnie co poprawić w eq, skillach? Z góry dzięki za odpowiedź  ManieQ
|
Witaj drogi uzytkowniku

.No to jedziemy z tym koksem a wiec.Guardy sa nieoplacalne dla knighta ale jesli ci zalezy to skille 70/70 i ze 30 lvl by bic pojedyncze respy z duza iloscia soldow.jesli chcesz na nich huncic tak bez duzych strat to 75/75-80/80 + axe ring ale luruj max 2 guardy i koniecznie FA + shield, lub malo oplacalny sposob z DL lecz tu trza pojedynczo lurowac

.Zarobek moze sie zwroci ale z lekkim plusem lub na minusie.zeby dobrze na guciach zarobic to trza miec 85/85,dobre eq i 70+ lvl.Eq jak najlepsze gdyz guard potrafi walnac.Osobiscie ja podalem ci wariant jak ci zalezy naprawde na guciach xD.ewentualnym i lepszym sposobem na exp jest expienie na EF(elf fortress).Exp jest ladny,loocik moze byc a startowac mozna od skilli 65/65 ale ja polecam 70/70-75/75.Expa mozna ciagnac nawet 30k ale jak chcesz wiecej sie o nich dowiedziec to skieruj sie do Vila (speca od elfow

)
Ps. Na elfach przydatne sa bohy

ale mozna rownie umiejetnie sobie radzic bez nich sporo nie tracac

@Lifter
ekhmm... przepraszam Lifter za moj blad :/.Myslalem ze sie uda :/,lecz jednak wiadomo chociaz ze trza miec powyzej 50 lvla ...