Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2007, 22:40   #364
avenmanti
Guest

Domyślny

Cytuj:
to prawie pewne że go ubił jak skilował
Tym samym przyznaleś mi racje. Knighci skillując padają jak muchy bo sa przewaznie w wiekszym lub mniejszym stopniu afk. Prawda jest taka ze zaden sorc/drut/pal nie deda tyle co skillujacy knighci.
Cytuj:
Moja sytuacja : 60 druid/sorc bije mlv
Caly twoj przyklad jest bez sensu poniewaz sorc/drut nie cwiczy mlvl tylko expi. Poza tym Raditz Saiya-jin po raz kolejny dal do zrozumienia ze piszesz glupoty poniewaz nikt normalny nie afkuje bez bota a z botem ma sie autologa. ;>
Cytuj:
@up widzisz nie wszyscy korzystaja z botow jak ty -.- pff
Czy on napisal ze korzysta z botów? Czytanie ze zrozumieniem sie klania, a jesli to miala byc ironia to cos za bardzo ci nie wyszla. Btw: kto normalny bedzie afkowal bez bota? - przecież to samobójstwo.

@Dawed
Zgadzam się z tobą w 100%. Pisz więcej postów w tym dziale bo się znasz i wiesz o co chodzi.
Cytuj:
Najsmieszniejsze ze niektorzy sa az tak glupi.
Popatrz na to z drugiej strony: chciałbyś się uhać co sekundę mając jeszcze zielone życie i co za tym idzie zużyć wszystkie swoje uhy w ciągu kilku minut? Jak cię ktoś blokuje to walka często trwa dużo dłużej i nie ma jak uciec do pz. Poza tym weź pod uwagę również fakt ze ludzie mogą nie mieć capa wypakowanego uhami do full bo np. wracają z hunta na ktorym wiele tych run zużyli i wtedy żeby przeżyć muszą się leczyć rzadziej.
Cytuj:
Wogole bawi mnie rzucanie sloganami typu " da sie zabic 60 EK 30 ED "
To nie żaden slogan, grając w tibię widziałem już wiele takich sytuacji.
Cytuj:
wystarczy miec odrobine znajomosci gry albo inteligencji zeby wpasc na to, ze mozliwosc zabicia innego gracza nie zalezy od tego jaka klasa gra a od tego, gdzie bedziemy chcieli z nim walczyc, czym, czy potrafimy wykorzystac to co mamy, czy na pomoc przybiegna jego znajomi, czy nie schowa sie za rogiem tak ze nie bedzie mozna go trafic z SD i wielu innych rzeczy
Trudno się z tobą nie zgodzić ale weź pod uwagę również fakt że to knighci najczęściej stoją afk mając pz-locka czyli co za tym idzie najczęściej padają. Palem trenować w dzisiejszych czasach nie trzeba (dist leci 4 razy szybciej niż melee, w dodatku przy takim samym skillu pal ma wyższą średnią hitów), sorc/drut robiąc runy (a robi je tylko wtedy gdy ma lagi albo gada z kumplami) ma do dyspozycji opcję auto-logout z której może skorzystać jako że nie ma pz-locka.
  Odpowiedz z Cytatem