Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawed
PK na lvl mniejszych niz 50 ( tak miejwięcej ) odnosi się tylko do wand-wand-wand-wand-wand-sd (ew. energy wave) -.- knightem jest innaczej ;oo!?!
melee-melee-melee-melee-exori (ew. explo or something jak nie masz pacc)
2 to że zaatakował mnie 70 lvl ek i mu uciekłem (dla porównania mam 41 ms), a wpadł taki pk 71 ms leje mnie z wanda ja exura gran uciekam kawałek nagle nie było ludzi on UE + SD słynny napis "You are dead." i na tym sie skończyła moja przygoda z tym sorcem -.-...
btw. jaka jest możliwość zrobienie combo knightem bez trapa ;o?!? Może mu podejść i walnąć z melee i potem gfb/explo/hmm i coś więcej? To jakieś bendzie 160 hp(?) w każdym bądź razie z melee wejdzie max 70 -.-"
Next.
BoH + Time Ring + Strong Haste = Cya knight!
Next.
Knight nie przyspieszy bicia skilli, za to sorc przyspieszy bicie mlvl łykając MF'y
Next.
Wy myślicie że pkowanie na wysokim lvlu sorcem to jest tak ;
ue-sd-ue-sd ? ; d Jakoś mi się wydaje że najlepiej sie trzymać dobrej zasady bicia aż do red hp. Knight pomyśli, a co bende UH wastował jak sorc mnie bije słabo ? Uhać sie moge na mniejszym hp, wtedy knight ulega dezoritenacji dostaje combo gdy ma już mało hp (ue + sd).
Gadałem z wieloma osobami na dużych lvlach....
|
No to chyba trzeba byc idiota zeby sie nie wyuhac z ue+sd, przeciez na raz tego nie mozesz zajebac a uhac sie moze co sekunde? czy tam poltorej zalezy od swiata a ofensive 2 sekundy oprocz visa... Ja naprzyklad wolalbym sie uhnac odrazu gdy strace 300 hp bo inaczej wiem ze padne na 70+ lvlu...
Knightem mozesz lajtowo zajebac w paladyna 130 z d lanca na 85
@avenmanti
Wiem ze ma wyzsza srednia ale huja to mu daje skoro ryc przyjebie dragowi z ave/arcana/sca za 250-300 jak ladnie wejdzie, widzialem jak klepali na 4 hity dragi^.- I dotego rycek jebany sie wyexurkuje za 100 a palek przewaznie vituje sie gdy ma polowe hp...
Pozatym mowilem tu o lvlach 50-60-70 gdy podalem przyklad z expieniem a na dragach latwiej pasc niz na pohu gdzie masz pz i mniejsza mozliwosc spotkania 120-140 msa/ed ktory z nudow zacznie w ciebie sd cisnac

Na arenie tez nie wykorzystam palkiem wszystkich respow bo watpie czy ktos bedzie wchodzic specjalnie na resp 3x bo paladynem trudno tam wejsc nie majac waste, a na d lairze edron rycek ropnie 4 dragi i dla z respow i huj palek jak jest tam po lewej w dziorze padnie przy wyjsciu
Sorc na Malaga Hell ma 88k/h na 90 a 114 lvl 120~~ i bardzo ale to bardzo malą możliwosc spotkania kogos na takich serwerach jak aurea, selena, thoria czy pandoria
Chcesz to przedstawie cie 120 rpkowi ktoremu sie nie zwracaja dragi z bolt+hmm-.- a 150 pokaze ci ze klepanie warlo paladynem daje ostro po dupie, gdy rycek na nich ma + Moge tez przedstawic ryca ktoremu sie zwraca na dragach od 110 lvla uzywajac hmm-.-
A co ma skillowac na hydrze zeby nie byl gowniany?^.-
30 sorc nie zabije rycka na combo z 2x fe+sd wychodzi max 500~~ przy czym rycek ma drugie tyle i przyklad tez jest abstrakcyjny bo watpie czy 60+ rycek nie ma wlaczonego battle list alarm lub auto uha...