Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2007, 08:57   #372
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Heh, jak czytam niektorych argumenty o wyzszosci jednej psotaci nad druga to mi sie plakac chce.
Stwierdzenie "skilujacego knighta" powinno zostac zastapione przez "afkujacego nooba" Jezeli Twoi kumple na pvp swecie (na innych chyba ich 30 ed nei zabije) trenuja na slimach to znaczy ze SA NOOBAMI. Ja jak trenuje to jest 1 druid i 1-4 knightow. Wystarczy zeby jeden nie byl afk i juz nikt nikogo nie zabije. Pozatym, na pacc arena sa takie wygwizdziejewa ze nikt nie chodzi tam. ja od 70 w axe skiluje w jednym miejscu i mam teraz 92 skila. Moze 3 osoby mnie odwiedzili w tym czasie.

CO do dawania autologa. Hmm, nie jestem specjalista od botow, ale wydaje mi sie ze podczas skilowania ma sie znak walki i loga dac nie mozna. X log z pk na plecach? Gratuluje pomyslu

I jeszcze jedna sprawa. gwarantuje ze latwiej znalesc 60 ed/ms akfujacego podczas robienia run niz afkujacego knighta. Pewnie zaraz ktos wysunie argument ze druid i mag wcale nie afkuja bo nie potrzebuja robic run, ale nie wszyscy 99% swojego czasu w tibi speedzaja na klepaniu stworow. czasem sie odpala ta gre na godiznkie-dwie i nie warto isc na hunta.