Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2007, 09:23   #373
avenmanti
Guest

Domyślny

Cytuj:
Knightem mozesz lajtowo zajebac w paladyna 130 z d lanca na 85
Jeszcze bardziej lajtowo mozesz w ogole nie trafic gdy ten zalozy tarcze a zaden rozsądny paladyn nie chodzi bez tarczy w bp.
Cytuj:
Wiem ze ma wyzsza srednia ale huja to mu daje skoro ryc przyjebie dragowi z ave/arcana/sca za 250-300 jak ladnie wejdzie
Kur*a mać jacy matematycy na tym forum siedzą ja pie*dole. Po takim tekście gotuje się we mnie całym Zrozum pa*acu ze paladyn ŚREDNIO (patrz i się kur*a gap na ten wyraz ŚREDNIO i sie zastanow co piszesz) bierze potwora na mniej hitów. Taki przykład: paladynem na guardach z 65 dista wale hity 0-100 z czego średnia jest około 50, tzn. wale w ten sposob: 30 40 50 60 70 i bardzo rzadko nie trafiam. Knightem z 82 melee na guardach mam hity 0-200++ ale co drugi hit jest za*ebany w tarcze a z pozostalych ktore weszly wiekszosc jest noobska ponizej 100 i w sumie srednia wychodzi nizsza i ch*j ci to daje ze masz besthit 200.
Cytuj:
widzialem jak klepali na 4 hity dragi^.-
Widzialem jak klepali dragi na 30 hitów (duzo poofów), palek nigdy tak dlugo nie zabija.
Cytuj:
I dotego rycek jebany sie wyexurkuje za 100 a palek przewaznie vituje sie gdy ma polowe hp...
Pal ma exure gran ktora jest lepsza od zwyklej exury.
Cytuj:
Chcesz to przedstawie cie 120 rpkowi ktoremu sie nie zwracaja dragi z bolt+hmm
A po co mi kumpel z ots?
Cytuj:
a 150 pokaze ci ze klepanie warlo paladynem daje ostro po dupie, gdy rycek na nich ma +
Jest dokladnie odwrotnie.
Cytuj:
Moge tez przedstawic ryca ktoremu sie zwraca na dragach od 110 lvla uzywajac hmm-.-
A tutaj to juz sie osmieszyles na calej linii.
Cytuj:
A co ma skillowac na hydrze zeby nie byl gowniany?^.-
Sorc/drut/pal nie skilluja w ogole.
Cytuj:
30 sorc nie zabije rycka na combo z 2x fe+sd wychodzi max 500~~ przy czym rycek ma drugie tyle i przyklad tez jest abstrakcyjny bo watpie czy 60+ rycek nie ma wlaczonego battle list alarm lub auto uha...
OMG moze i ma ale co z tego jak 30 sorc/drut go zablokuje i ten sie bedzie tylko uhal az w koncu padnie.
Cytuj:
CO do dawania autologa. Hmm, nie jestem specjalista od botow, ale wydaje mi sie ze podczas skilowania ma sie znak walki i loga dac nie mozna. X log z pk na plecach? Gratuluje pomyslu
No wlasnie o to mi chodzi ze nie mozna sie wylogowac i knight pada jak śmieć.
Cytuj:
I jeszcze jedna sprawa. gwarantuje ze latwiej znalesc 60 ed/ms akfujacego podczas robienia run niz afkujacego knighta. Pewnie zaraz ktos wysunie argument ze druid i mag wcale nie afkuja bo nie potrzebuja robic run, ale nie wszyscy 99% swojego czasu w tibi speedzaja na klepaniu stworow. czasem sie odpala ta gre na godiznkie-dwie i nie warto isc na hunta.
No tak ale zrozum ze jak ktos robi runy to w razie wejscia na ekran innego czlowieka bot go wylogowuje a jak ktos skilluje to go nie wyloguje i pada jak ciota.

Ostatnio edytowany przez avenmanti - 17-04-2007 o 09:26.
  Odpowiedz z Cytatem