@up
Głównie dlatego, bo ludzie nie maja wlasnych pomyslow :>
Nie znajda niczego innego, bo nie chce im sie szukac. Maja utwor sprawdzony i sciagaja. "Wanyn" nagral film z Disturbed w tle i teraz co filmik to muzyka Disturbed, bo filmik byl dobry.
Niby fajny film, ale glownie to tu widze efekty podlozone do muzyki, a nie muzyke dopasowana do filmu.
Teraz to pewnie modne na swiecie i w HolyŁuud tez tak robia. Gość daje 3 kawalki MP3, a teraz rezyser ma film do nich dopasowac, a montazysta tak pociac, zeby do muzyki pasowal. Co z tego, ze film jest o 40 letnim hydrauliku umierajacym na raka (losux

), dali muzyke techno i bedzie techno :>
Moze ktos wreszcie nagra cos w czym tekst piosenek pasuje do filmu albo muzyka pasuje do akcji, a nie dopasowywac fragmenty filmu do danego utworu. Wiem, ze tak jest trudniej, ale moze ktos sie postara.
61 MB w .w.m.v prosto od Gesiora. 640x480 chyba kazdemu pojdzie, a ze film za duzo nie zajmuje to kazdy moze sciagnac

Jako, ze tego formatu tutaj postowac nie mozna to, zeby newbie nie gadaly, ze link nie dziala daje linka do mojej strony na ktorej jest link do filmu od Kalashnikowa
www.tibicams.eu - rehost dla osob o slabych kompach
//moze wersja po mojej kompresji nie jest powalajaca, ale .w.m.v nie lapie takiej pixelozy jak Google podczas akcji i dokladnie widac co kto robi :>