Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2007, 19:41   #384
Duracell16
Użytkownik forum

Duracell16's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 31+
Skille: 74/69
Poziom mag.: 5
Domyślny

HEh żal mi tych co oczywiście kłócili się z moim zdaniem co do trenowania knighta itp. faktycznie mówicie, że może przyjść n00b i zabić nam trolle... że może nas pk zabić, że może za przeproszeniem qrwa wszystko zabić zniszczyć i znieważyć. Z takim myśleniem to najlepiej nie włączajcie komputera, bo jeszcze wam wybuchnie Słuchając komentarze takich ludzi mam wrażenie, że maja 15 lvle skille 33/33 kradną, zabijają mobki innych, a później się dziwią, że ktoś im bije mobki lub ich samych ^^. Ja w 4 dni zrobiłem sobie skille 65/60 do tych skilli trenowałem na trollach i jakoś nie zdarzyło mi się ANI RAZU żeby ktoś zabił mi potworki, a mnie też nikt nie zabił, bo gram na pvp ze względu na to, że muszę dużo afkować. Komentowaliście także i śmialiście się, że użyłem PRZENOŚNI o wbijaniu skilla 80/80 w tydzień. Faktycznie tydzień to nie zajmie z pewnością więcej, ale jak słysze kogoś zdanie miesiącami... to żal.br plx ? Nie wiem po co się udzielacie komentarzami, które nic sensownego nie wnoszą oprócz bezsensownego krytykowania wszystkiego - bo nic pozytywnego nie widzicie w knighcie, a ja wręcz przeciwnie widzę to, że takie lapsy jak wy (nie wszyscy bez obrazy) nie umieją nimi grać, bo trzeba skillować (wand plxxxx aj em nob). Gra knightem po wbiciu rozsądnych skilli 70+ (radzę 80+) staje się wygodna i wręcz jest baaardzo miła bardziej od innych profesji jak dla mnie. No to tyle chyba co chciałem wnieść tym postem i pamiętajcie KNIGHT RoX
Duracell16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem