17-04-2007, 19:26
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Poziom mag.: 21
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader
Człowieku, Ty wiesz o sprawie jeszcze mniej od reszty kochasiów EiV ;D
Seq byłby mnie w stanie zabić z palcem w d... gdyby tylko chciał, tylko że nie było sensu. Potem 15 minut pz'a musiałby uciekać przed alliance, więc tak czy inaczej by zdechł, w jego zachowaniu nie ma NIC co mógłbym uznać za sprzeczne z logicznym myśleniem. A zdanie "druid jest słaby do pekowania" - jesteś Ż A Ł O S N Y, serio. 35 level druidem przez 15 minut byłem w stanie uciekać ludziom z obecnego targówka czy EiV (pozdro Widakey, który dostał odemnie swoim własnym sd'kiem w plecy wtedy) mając 2 uhy i bp manafluidów, jeszcze na długo przed updatem z hotkeyami. Około 70 level royal palladynów, czy innych postaci magicznych (sorc, druid) byłem w stanie zabić solo w ciągu kilku sekund. Nie piernicz mi, że druid jest słaby do pekowania, bo po prostu aż mi sił brakuje ze śmiechu. Tym bardziej 170 level.
Seq padł, nie ma w tym nic dziwnego. Biło go całkiem sporo osób a ja posłużyłem tylko jako "cegiełka" do muru, który go zaczął otaczać. Jak ktoś jeszcze powie, że druid jest słaby to został oficjalnie wyśmiany.
Byliśmy tam jednak sami 1v1 przez 4 minuty. W tym czasie mógł mnie walić zarówno z sd (jak zrobił) jak i z exori vis czy choćby poison storm (czego nie zrobił) co mogłoby pomóc mu mnie stamtąd przegonić. Nie to jest jednak przedmiotem tej dyskusji i myślę, że możecie przestać to tak przeżywać.
|
Normalnie jesteś moim idolem w tym momencie D: Weź dojdź do EiV plxxx :** wzrośnie nam pvp 2x niz przedtem :*** a tak na serio poszukaj psychiatry :***
Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 17-04-2007 o 20:01.
|
|
|