Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter
mhm Xirodan mam pewne informacje na temat ciebie i toma tzn glownie toma ale byla mowa o tobie tez wiesz jakie i mam je na gg nawet :*
tak apropo taka byla prawda ze to niepawel padl tylko jego inteligentny Kolega ale n coz niewiezcie sami go wysmialismy suahsausha
Nie jak padne bolterm niepowiem ze to ktos padl bo tylko ja mam w tej chwili passy  i moga OA
pozatym Xirodan Niezaczynaj znowu bo niehcec mi sie znow z kims tu klucic
Ader skoro niedadza nam to oco chodzi czemu niehce cie sie tluc ? Z Morita i Seqiem :<
co do druida zgadzam sie z prawie wszystkim ale jest 1 problem poco mial by walic Poison storma niebylo by sensu bp waste many a itak mozesz wziasc exane pox wiec sadze ze exori vis i sd moze i paraliz w ciebie i 2-3 sd i gleba to by bylo rozwiazanie ale sadze ze niechcial przedluzac pz :*
|
Sadzisz ze tak porzadni obywatele titani jak Xirodan przejmuja sie tak s*****alym smieciem jakim jestes Ty? Sadzisz ze jestes w EiV i jestes nie wiadomo kim? Nadal bedziesz tym samym smieciem jakim byles od zawsze, potraficie walczyc tylko zaklamliwym badz wulgarnym slowem, jak patrze na wasza walke falszywym slowem to poprostu szkoda mi sie w jakikolwiek sposob wypowiadac, no bo wkoncu co innego mozecie zrobic jezeli NIC tylko wyzywac, pierdolic glupoty.
Pewnie to wina waszych rodzicow, znajomych, widac to po calym waszym targowku ze macie jakies nie dojebanie poprzez grozby RL, braku zaakceptowania kolejnej porazki przez wlasne bledy.