Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eloelo520
fenshi to jest dopiero pleban
konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7
w ogole to pamietam jak ktos tu masloera cisnal ze biegal i bil ludzi etc
to patryk gral masloerem wtedy (patryk - fenshi)
podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw'
zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment
|
Po 1.
On uczy sie zaocznie.
Po 2.
Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle.
Po 3.
W rozmowach z Fenshim ani razu nie dostrzeglem jakiegos bledu w pisowni, a uwierz mi palan*ie, ze znam sie na tym.
Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie.
Jeszcze raz apeluje do osob, ktore gowno wiedza a maja ochote sie wypowiedziec- zapiszcie sie do Mlodziezy Wszechpolskiej albo po prostu zamknijcie japy bo tak bedzie najlepiej dla tych co maja ewentualnie was sluchac.
@ Ripper
A jest cos takiego jak ekonomia zewnetrzna czy chciales byc fajny urzywajac 'trudnych' 'słuf' ale znow ci nie wyszlo?
Nie martw sie jak zaplaci to z peniedzy z twojego domu <33333
od Fenshiego: "Gdybym mial sie przejmowac opinia noobow to nie zaczalbym nigdy grac w tibie. Mozecie mnie pocalowac w dupe bo ja gram tylko dla swojej ekipy."
// Signed
~