CZeść Khan to znowu ja Kredi
Chłopaki zgadzam sie z wami że samuraje to byli wojownicy. Te zasady ten honor(Ostatni Samuraj). Aha któs mówił że na codzień samuraje nosili krótkir noże (tanto) To były krótkie katany i jak jakiś samuraj miał 2 to wymiatał. Katana w tibi to jakis nic niewarty mieczyk, na realu to była broń(ciągle śni mi się po nocach). A w starciu Rycerz vs Samuraj samuraj wygrywa dlaczego?
1 Jest szybki i zwinny
2 Zna słabości rycerza
3 Umie machać lepiej niz rycek
Chociarz ja tam chciałbym być łucznikiem Angielskim bo łucznik angielski maił DŁUGI ŁUK i taki łuk naciągał tylko 2 palcami wage 60 kg. Z bliska tą najlepszą zbroje płytową to przebijał z\wykłum grotem że chłopak miał zonka. Najfajniejsze bylo ich powitanie dwa palce (srodkowy i wskazujący i robili zajączka) Niektórzy rycerze sikali ze strachu( szkoda zbroi). Najfajniej mieli ci co byli na początku <lol2>. Lecz gdy taki łucznik dostał się w niewole to dostawal największa karę dla łucznika(obciącie palcw wskazującego i środkowego u wszystkich rąk) Ale potem było fajnie jak się wydostał i siedzi w barze zakapturzony popija piwko nie mają c tych palców.
Łucznicy to thorze i wolą trzymać wroga bna dystans wytłumaczenie:Wole być tchórzem niż nieruchawą konserwą z toporem w ręku.
PS. Khan to twoja katana?
Ostatnio edytowany przez Kredi - 06-10-2004 o 19:38.
|