Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth
Sadzisz ze tak porzadni obywatele titani jak Xirodan przejmuja sie tak s*****alym smieciem jakim jestes Ty? Sadzisz ze jestes w EiV i jestes nie wiadomo kim? Nadal bedziesz tym samym smieciem jakim byles od zawsze, potraficie walczyc tylko zaklamliwym badz wulgarnym slowem, jak patrze na wasza walke falszywym slowem to poprostu szkoda mi sie w jakikolwiek sposob wypowiadac, no bo wkoncu co innego mozecie zrobic jezeli NIC tylko wyzywac, pierdolic glupoty.
Pewnie to wina waszych rodzicow, znajomych, widac to po calym waszym targowku ze macie jakies nie dojebanie poprzez grozby RL, braku zaakceptowania kolejnej porazki przez wlasne bledy.
|
WIelki czlowiek sie odezwal jak niemasz zamiaru sie wypowiadac to skoncz i nic niemow bo zal cie sluchac. Tak apropo niesadze ze jestem kims wielkim ale skoro jestes taki kozak to wpisz w tibi.pl all wiadomosci o twoim charze i pogadamy jak ludzie a nie wyzywasz all od smieci a sam sie boisz ujawnic.
Skoncz.
Xirodan ty niegadales na gg zemna ani tom ale gadal ktos z kim gadal tom o czyms, zreszta o tobie niemusze mowic bo ty i tak juz jestes hunted od kazadum z tego co wiem. Kiedy kolej na Toma :< On tez chcial wejsc do nas i jak on to napisal ze jak on to i ty :< biedna historia poczuliscie sie skrzywdzeni gdy znow ktos was z Power abusowal bylo znow w 20 zucic sie na 1 :<
Sory chlopaki serio niewiem kto robi te debilne konta na tym forum najlepiej opuscic te forum i tyle bo to bez sensu nawet jesli jakis debil odemnie robi te konta to zal na to patrzec Jak wypisuja jakies glupoty.
Pozatym jak chcecie sie wyzywac to nara Madreth mam nadzieje ze dowiem sie kim jestes i pogadamy inaczej. Zebys Kiedys nieskonczyl zle od tzw SMIECIA jak ja :<