Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2007, 10:10   #3097
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keonek Pokaż post
Co wy nie ktorzy jestescie beznadziejni to ja pytan nie mam.... To z commentu arystosa... nie widzisz w tym ironi? po 2. jesli chodzi o Olika... niech sobie gra chlopak to ze nie ma nic do gadania to chyba wiedza wszyscy w sumie robi tylko taki blad ze udziela sie na forum i uwaza sie za nie wiadomo kogo... po 3. dupowlazy byly sa i beda.... jakis smieszny czlowiek lize dupe olikowi majac pewnie na dzieje ze go dotknie albo cos w tym stylu.... Smieszne ;d hehe usmialem sie z tego ze chcial pojechac kogo innego a pojechal swojego "bossa". Ej ziomus przesrales sobie juz teraz, nie dotkniesz go
Nie sadze, żebym mu lizał dupę. nazwał bym ta sytuacje...podobnymi poglądami, ale jak chcesz nazywają to swoim określeniem, nie mam zamiaru sie z tobą sprzeczać. Powiem tylko tyle,. Czemu miałbym lizać dupę 100 lvl-i , skoro na kyrze sam miałem 83 EK?Czy mam Olika uważać za jakieś pro? nie!, ale po prostu mamy podobne poglądy na wojnę.
A co do dotykania, to nie muszę Olika, moim rl-em jest Barzi'Grit, wiec przy każdym przywitaniu, mam taką możliwość