Rodzinka Inferna<lvl nieważny>
Witam wszystkich. A więc ostatnio postanowiłem pograć sobie na infernie. Lecz po chwili uświadomiłem sobie że nieopłaca mi się nawet rooka przechodzić bo bez kumpli na mainie nic tam niepopekuje (bo głównie poto tam ide) Potem wpadłem na pomysł założenia rodzinki a w bliskiej przyszłości gildi(jak będziecie chcieli).
Rodzinka/gildia miałaby charekter PK Teamu(ściślej SD combo itp) , lecz często przewidywane byłyby Guild hunty itp. Jak dużo osób się zgłosi założę gildie odrazu, chociaż na Infernie mam dopiero 7 lvl. Oczywiście jak każdy z nas wbije już 30+ to kupimy GH. Z początku chodzi tylko o wbicie 13-20 lvl i 15-25 mlvl i dorobienia się troszke kaski na sd combach ;].
Jak chcesz zostać członkiem mojej Gildi/pk teamu i trudnić się zabijaniem innych napisz do mnie na pw lub w tym temacie(napisz swój nick na Infernie i ile już lat grasz w tibie ;]). Nasza rodzinka będzie miała nazwę Samuraj więc każdy kto dojdzie do mojej rodzinki będzie musiał mieć na końcu nicku tą nazwe(np. Asia Samuraj). Mój nick na tibi Kazuya Samuraj.
Czekam na zgłoszenia!
CZŁONKOWIE:
Krakowiak<>Sorcerer<>
Diego'Odin
Argen<>Druid<>
@edit!
OD tej chwili będe informował tu członków naszej rodziny, o różnych akcjach , huntach itp. Tak będzie najwygodniej
[CHAR]Hooth[/CHAR]
[CHAR]Emisso[/CHAR]
[CHAR]Wujek Emi[/CHAR]
See you in tibia!
Ostatnio edytowany przez Krakowiak - 18-04-2007 o 19:26.
Powód: Bo zupa była za słona
|