Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2007, 16:43   #1
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny Sprawiedliwosc CIPSOFTU (ban)

probuje sie zalogowac do gry a tu wyskakuje

wiec probouje zobaczy co jest grane na tibia.com :/ okazuje sie ze dostalem bana za ten temat ktory zalozylem na tibia.com w dziale gamemasters.Otoz znalazlem na allegro postac gracza ktory hackowal na uniterze ludzi poprzez TIBLA.pl ludzi udalo mu sie shackowac wielu graczy w tym moich przyjaciol(pewnie i kilku z was tez).Ta postacia jest Ibleek.

bana nie dostalem dokladnie za temat ale za to ze dalem link niezwiazany z gra (ale jak mialem inaczej przedstawic jakies dowody?)

tutaj daje screena do tematu z tibia.com ktory stworzylem swoim noob charem

a tu sam link do tematu

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1620223

rozumiem jakbym czeatowal,uzywal macro albo cos (uczciwie moge sie przyznac ze nigdy nie uzywalem takiego czegos) ale za to ze chcialem dobrze (nawet nie chodzi o to ze Ibleek sprzedaje konto na allegro ale o to ze shakowal mi przyjaciol) to wogole mam wy**bane na cipsoft i cala ta pie&&&& tibie,bo mogl gm albo jakis tutor napisac mi w grze ze dawanie linkow jest niedozwolone,ostrzec mnie albo dac warninga ale nie musialem dostac bana za to ze ZAREPORTOWALEM UCZCIWIE NIEUCZCIWEGO GRACZA

ja juz nie bede karmil tych bucow
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.