Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2007, 19:02   #175
KalasantyX
Użytkownik Forum

KalasantyX's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006

KalasantyX ma numer GG Dostaniesz na PW
Domyślny

No to mnie załatwiłeś tą pomyłką :/ teraz będę musiał odbyć pielgrzymkę po wszystkich miastach w Polsce, żeby odkupić moją winę przy okazji promując fake i szukać bogatych sponsorów na wyłożenie pieniędzy dla budżetu tego oto dzieła. Powiedz mi swój adres to może do ciebie wpadnę i dostaniesz uścisk dłoni muej! Taki zaszczyt Cię pewnie nigdy później nie spotka więc radziłbym Ci odciąć ową fartowną dłoń i dobrze zakonserwować. Kiedyś będziesz opowiadał o tym wnukach gdy ja zaleję świat bestsellerami, które pobiją w nakładzie biblię (no co? impossible is nothing). Przy okazji powspominamy stare dzieje tego fake'a i okaże się, że grasz w tibię na tym samym servie co ja i postanowisz mi oddać wszystkie swoje rzeczy i blokować w przyszłości wszystkim dojścia na expowiska, na których przebywam (załatwisz sobie protezę).

No to do zobaczenia w waszych miastach! Miejcie przy sobie zawsze długopis z kartką bo taki autograf na Allegro jest więcej warty niż konto z MDW albo całą tą nędznodobrą grą autorstwa Cipsoftu. Ofc opóźni to trochę nową część chyba, że jakiś bogaty sponsor zafunduje mi dobrego laptopa.
Jak mnie rozpoznać? Pytajcie o bezokiego, bezimiennego wędrowca, który opowiada za skromną sumę opowieści z jakiejś dziwnej krainy nawiedzanej przez Pana Ciemnośći. Zapomniałem dodać o łysej czaszce i wierniemu toporu na plecach.

Doprawdy jak ja mogłem taki błąd popełnić? Przez chwilę nawet myślałem o seppuku... (skuazj błcyaih tóktsew a welie bdęize Ci wbcznoyae)

@pilgrim
Niestety po przywitaniu (bejsballami) w Malborku zaniechałem pielgrzymki i wróciłem do Elblinga, ale na znak pokuty ściąłem hairy i poprawiłem owy błąd. :) Hail me! Hail Gondor! Hail Empire!

Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 22-04-2007 o 21:46.
KalasantyX jest offline   Odpowiedz z Cytatem