@ Nabthorr
Kogo w******łem, co? i kto cie do cholery cenil bo juz mnie to zaczyna smieszyc. Zaraz dojdzie do tego, ze zaczniesz pisac jaka to legenda z ciebie nie byla xD
Czym jest dla ciebie szacunek? jezeli jest to kazdy post na tibia.com o tematyce 'asslicking' w ktorym 3/4 odpowiedzi zawiera nick: Danthorr, to nie bede tego komentowal.
Po prostu pomysl zanim cos napiszesz bo w moich oczach jestes skonczonym durniem bo to co dla mnie sie liczy (w tym przypadku to nie szacunek ludzi ulicy xd) to szacunek ludzi, ktorzy mnie otaczaja. Wierz mi lub nie ale to nie tylko sie sprowadza do pikseli bo czesc z tych kolesi poznalem na realu i sa na prawde klawi (xD).
Zacytuje tu tekst, ktorego szczegolnie nie lubie ale jednak uzyje w stosunku do ciebie: "pyskiem w dol i milcz."
Jeszcze jedno- widziales co sie dzialo na twoim farewell thread? nie chcialbym byc tak zegnany przez spolecznosc Iridii (bo w tedy oznaczaloby to, ze to co robilem nie mialo najmniejszego sensu) i nieskromnie powiem, ze jestem pewny, ze sie znajdzie garstka tych, ktorym kiedy ja juz skoncze gre tutaj bedzie przykro z tego powodu. Nie ludze sie, ze ty sie wsrod nich znajdziesz.
@ Zimn
ta te nasze glupie rozmowy omfg ;p szkoda, ze jednak cos nas poroznilo ale fajnie by bylo znow z Toba po staremu pogadac ;> xD
// Signed
~
Anum 21:12:51
jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?!
|
Cytuj:
18:43 Don Toro [132]: twoj stary to czarnuch
18:43 Dardiuz [101]: spier****j
18:43 Dardiuz [101]: dzwiko
18:43 Don Toro [132]: JAJKO!
18:43 Don Toro [132]: Kurwa mac.
18:44 Don Toro [132]: kurwa masslog?
|
Cytuj:
13:11 Togur Knight [75]: twuj brat to kozak
13:11 Xandar Mac'Leod [124]: tfuj?
13:11 Xandar Mac'Leod [124]: czy muj?
13:11 Togur Knight[75]: umisz pisac?
|
Ostatnio edytowany przez Xandar Mac'Leod - 18-04-2007 o 22:07.
|