Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danthorr
Bałeś się to powiedzieć, tchórz?
Nie pamiętam już czy to były bohy czy coś innego, ale ukradł. Ja to wiem, to komu Ty wierzysz mam gdzieś. Bronisz złodzieja, no cóż.
|
To byla sytuacja gdy blokowalem tobie i wieriemanowi a ze wierieman padl godzine wczesneij jak blokowal Ezekiel to chcial sobie zarobic i wymyslil skradzione bohy... Zreszta to nei pierwszy raz kiedy expiles tam swoim smeisznym sorkiem a potem nagle cos wydumanego ginelo i zabijaliscie blokerow bo tobie sie wydawalo ze neitykalny byles

. No ale coz zrobiles o jeden krok za daleko - lizydupstwo wieriemanowi nie poplacilo bo wystarczylo ze pogadalem z Neo Monatana i plakales mi potem zebym go uprosil zeby ci nic nie robil. Jednak to juz bylo za wiele i w duzej mierze dzieki mnei miernoto i najwiekszy asslickerze na iridii skonczyles tu swoja przygode - wywalili cie z arcanium a potem juz bez pleckow zabawa sie skonczyla. A ze bez lizodupstwa nei umiesz grac to selnoles chara i skonczyles jak kazdy dupek twojego pokroju... Zreszta twoj kumpel ktoremu sie podlizywales dokladnie rpzez to samo skonczyl swoja karire na iridii... Idz chlopcze stad bo smierdzisz.