Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro
To byla sytuacja gdy blokowalem tobie i wieriemanowi a ze wierieman padl godzine wczesneij jak blokowal Ezekiel to chcial sobie zarobic i wymyslil skradzione bohy... Zreszta to nei pierwszy raz kiedy expiles tam swoim smeisznym sorkiem a potem nagle cos wydumanego ginelo i zabijaliscie blokerow bo tobie sie wydawalo ze neitykalny byles  . No ale coz zrobiles o jeden krok za daleko - lizydupstwo wieriemanowi nie poplacilo bo wystarczylo ze pogadalem z Neo Monatana i plakales mi potem zebym go uprosil zeby ci nic nie robil. Jednak to juz bylo za wiele i w duzej mierze dzieki mnei miernoto i najwiekszy asslickerze na iridii skonczyles tu swoja przygode - wywalili cie z arcanium a potem juz bez pleckow zabawa sie skonczyla. A ze bez lizodupstwa nei umiesz grac to selnoles chara i skonczyles jak kazdy dupek twojego pokroju... Zreszta twoj kumpel ktoremu sie podlizywales dokladnie rpzez to samo skonczyl swoja karire na iridii... Idz chlopcze stad bo smierdzisz.
|
Uśmiałem się jak nigdy. Fakt, ubijałem 3/4 blokerów na hydrach, ale to tylko dlatego, że byli złodziejami.
Zostałem zhackowany i dlatego skończyłem grę na Iridii. Jakbyś nie zauważył w Arc długi czas byłem "executed" = retired. Potem sprzedawałem chara odszedłem z Arc, nikt mnie nie wyrzucił. Po tym jak Neo się do mnie pluł, była jeszcze jedna wojna i tam Arc walczyło m.in z Neo Montaną więc stul pysk. I to nie ja gówno wiem, tylko Ty.