Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
4 rycerzy vs sorc - wszystko zalezy od reakcji sorca, jesli podejdzie w miescie 4 rycerzy i naraz zaatakuja to zabija sorca w mniej jak 2 tury (caly problem wlasnie z tym podejsciem 4 naraz).
|
tak, i bardzo rzadko sie to zdarza. Jak sorc ma chociaz troszke oleju w glowie to nie ma szans dac sie zabic, jednak trap = pewna smierc.
Cytuj:
4 palow vs rycerz - bym powiedzial tak pol na pol nawet w trapie (nie wiem czy to ogolna regola, ale czesto sie spotykam ze paladyni sa dosyc oszczedni na SDkach przy pvp).
|
i tutaj problem, paladyni nie maja sily by zabic najtow i na odwrot. Ewentualna walka do konca rozwiazuje sie w momencie skonczenia sie run.
Cytuj:
4 druidow vs reszta - sorc na cambo (w sumie tak z 1.5 razy tyle maja sily SD co potrzeba na sorca), paladyn na cambo i troche, rycerz systematycznie w dol obijajac mu wiecej niz sie moze uleczyc co ture.
|
4 druidow vs najt - nie ma szans z samych sd, uhac i tak bedzie sie szybciej. I w tym momencie wchodzi runka "paralize", ktora przechyla szale zwyciestwa na korzysc druidow.
4 druidow vs pal - j/w
4 druid vs sorc - sorc ma takie same na ucieczke jak na smierc. Kwestia tego jak szybko bedzie zmienial ssa.
Cytuj:
@Bursty vs bolty
Tak mnie zastanawia, czy zdajecie sobie sprawe ze bedac ~90 lvl druidem bylem na GSach z kolega paladynem na ~90 lvl i troche ponad 90 distance... kolega dostawal srednio wiecej exp za GSa expa niz ja (bylo to przed update z mana wiec ja bilem z HMM), od tego czasu HMM bija tak samo, a bolty zostaly juz raz poprawione (2 update temu).
|
hmmy na expie to cien przeszlosci, nie ma co tego porownywac do dzisiejszych realiow.