Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2007, 00:43   #719
Aladar
Użytkownik Forum

Aladar's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: jeszcze w domu :P

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Amera
Skille: ROSNĄ!!
Poziom mag.: 4
Aladar ma numer GG 6919968
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vardesaavre Pokaż post
Ehhh pomużcie mi!! Na cyzm mógłbym skilować palladynem na podanych lvlach

lvl 8-10??
lvl 15-25??
lvl 25-40??
lvl 40-60??
W zasadzie jedynym rozwiazaniem jest miec kogoś zaufanego np czarodzieja, żeby summonował Ci mnicha. To bedziesz takiego lać oporowo, ghul tez byłby dobry bo ta istoty z tego co wiem nawet szybko się leczą, pytanie czy bedzie ktoś taki dobry żeby potworki przywołać...

A ja zalecam na tych poziomach - nawet do 15 - urządzać sparingi z trollami. na mainie mozna latwo dostac kupe fajnych rzeczy za darmoche, trzeba tylko ładnie poprosić a nie drzeć się że się chce coś za free.
od 15 nawet do 25 już polecałbym rooty bo jak wiadomo starym wyjadaczom to nawet dość optymalny przeciwnik nie zależnie od poziomu.

Zauważyłem że na krasnoludach szybciej rośnie atak w broni niż w defie ( ale mówię tu o rycerzach ) bo jakby nie patrzeć w końcy to potworek łaskawie obdarzony wyższym IQ niż taki zwykły root. standardowo na rootach można sobie szybciej nabić wyższy posiom w taczy niż w broni.
Palladynom polecam całe kupki kamieni ( wypadają np z goblinów ) są w zasadzie za darmo i dla palladynów nadają się idealnie do trenowania ataków dystansowych.

poziom 25 +

Na Tibii nie expi się znowu tak szybko... sam dojdziesz do tego co będzie Ci najbardziej pasowało...
pozdro

Ten co niepokój przeczekał,
Chaos i straszną pożogę.
Poza przestrzenią i czasem,
W błogiej nicości się znalazł.
(...)
Aladar jest offline   Odpowiedz z Cytatem