Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2007, 08:21   #6022
<OMO>
Użytkownik Forum

<OMO>'s Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leathoon
Profesja: Knight
Gildia: Arystokracja
Świat: Candia
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

@ Rzotek i Adrius i inni zainteresowani

Powiedzmy sobie krótko i na temat (szkoły i ocen).
Czemu nie powiecie rodzicom tego co ja? Tzn.
Jestem w szkole żeby zaliczyć dany materiał na więcej niż 1 (słownie: jeden)czyli 2-3 i starczy na cholere mi więcej??
I że wam to się wogóle nie przyda??Na przykład fizyka, chemia, matma?
Po cholere są te jebniete przedmioty skoro i tak wiecie że nie przydadzą sie wam w życiu. Daję wam przykład o sobie:
Jestem w 3 klasie technikum zawodowego (nie mylić z zawodówką) i mam takie przedmioty jak zasady żywienia, obsługa konsumenta, marketing , ekonomika ,rachunkowość ,technologia gastronomiczna. No i chyba wiadomo jakie mam oceny z tych przedmiotów. Ci co myślą że man 2-3 albo 4 to sie grubo mylą. ponieważ to są zawodowe przedmioty w konkretnym kierunku przyszłej pracy.

A tera coś dla gimnazjalistów będzie o wiele krócej
Po pierwsze:
musicie wybrać kierunek w którym chcecie się kształcić i w czym jesteście dobrzy
Po drugie:
Uczycie się tylko tych przedmiotów albo staracie sie zdobyć jak najlepsze oceny które są wymagane w danej szkole średniej
Po trzecie:
Jeśli jesteście kompletnymi łajzami zostaje wam tylkoZawodówka
Po czwarte: Jeśli są jakieś pytania to mogę spróbować wam pomóc tak jak mojemu bratu. Uff ależ się rozpisałem lece do szkoły sie opierdzielać.

pamiętajcie że wy jesteście dla szkoły a nie szkoła jest dla was to wy macie wybór a nie szkoła będzie was wybierać PEACE
<OMO> jest offline