No więc chciałbym się dowiedzieć gdzie można expić rycerzem na lvlu 20 skille 60,60 później 70,70. Następnie lvl 30 70,70 później 80,80 no i 40 lvl 80,80. Wiem wiem już dużo osób sobie pomyślało jaki n00b wystarczy poszukać! No właśnie nie jeszcze chcę rozwinąć swoją wypowiedź

Nie grałem kilka miesięcy (dobre kilka miesięcy jakieś pół roku) i wiele się przez ten czas! Znam takie expowiska jak lodowe wyspy, dwarfy(kazo), Dark Cathedral(fuck u gs

), darashia(roty) no i larvy w ank o ile sie nie mylę, bo już dawno nie grałem. Widziałem wiele nowych potworków jakieś piraty, te jakieś tam silniejsze rotwormy itp

możecie mi coś polecić na dane lvle i skille? Może jakieś mało uczęszczane miejscówy? No i jeszcze byłbym wdzięczny za powiedzenie mi gdzie są dobre miejsca do trenowania ze slimem oprócz ab,dc i venore ? Co myślicie o expie na tombach na piętrze z beho, skelety, scaraby, larvy i inne śmieci? Może jeszcze jakaś uwaga na temat expienia na dwarf guardach ze skillami 70,70 ? Eq: b sword, c legi, demon shield, bohy, c helmet? Dzięki za wypowiedź i nie mówcie, że wystarczyło poszukać, bo na wszystko nie znajdę dobrej i wystarczającej mi odpowiedzi