Jak się nazywa ta carpathia ? Chodzi mi o nick w tibii.
@Adrius
To jest ambicja rodziców, skądś to znam ^^).
@Omo
Z tym się akurat zgadzam i nienawidze biologii, muzyki, chemii i innych nie przydatnych mi przedmiotów ale nie moge nic z tym zrobić bo i tak się musze uczyć bo mamy taką pani, że jak zada 6 zadań, a ty nie zrobisz tego w 100 % czyli np zrobisz 5 i 3/4 z szóstego to wsatwia przy twoim numerze kropke, a następny raz jak coś się takiego powtórzy czyli np. jeden podpunkt w ćwiczeniach to masz jeden. Oprócz tego są tacy co wstawiają jedynki za brak uwagi lub mamy kropkę usprawiedliwiającą z zadania domowego i przygotowania do lekcji, ale prawie zawsze nie można jej wziąść (najdziwniejsze).
A pozatym w pierwszych klasach podstawówki miałem dobre wyniki w nauce nawet bardzo dobre, ale teraz uważam to za bezsensowne uczyć się więc nawet zadań domowych nie odrabiam i mama i tata nie powiem żeby się cieszyli, choć mam zawsze średnią ~4,5 tylko teraz na semestr wyjątek miałem 4,0. Jestem w dobry z Matematyki, cienki z tych przedmiotów co trzeba się nauczyć tj. m. in. Historia, Biologia. I nie moge se poradzić (czyt. znaleźść rozwiązania) na to by przekonać nauczycieli i rodziców, że po h*j mi biologia, muzyka itp.
Plx pomocy, macie jakiś sposób na załatwienie tego (czyt. znaleźść rozwiązanie na udowodnienie, że to jest mi nie potrzebne).
p.s. dostaje szału jak ide na je**ną biologię i inne nieprzydatne przedmioty.
Ostatnio edytowany przez Voltex - 19-04-2007 o 16:08.
Powód: @Adrius
|