Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2007, 18:45   #2903
Miniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Imię: Kash
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Forlann Pokaż post
Po pierwsze nie przegrywamy , po drugie zabijamy ich rli bo mamy ku temu powody

ano mamy, przejechalismy sie na laubau , wiemy kto miej wiecej dojdzie +/- jak nie chca problemów to niech chwilowa nie expia, nic sie im nie stanie.
sczerze mowiac te wszystkie ****e od heluna to tylko random robily
nie raz widzialem pod dp ank jak jakis 67 palek ( z rs oczywiscie ) napierdziela ludzi z helunem ... a najlepsze jest (to jedna z tych akcji) jak dedli kolesia

Channel saved at Fri Apr 06 01:59:58 2007
01:59 Kashrius da'Roc [166]: ye
01:59 Daniheavy Lord [34]: loooooooooooooooooooooooooooool
V koles mi wkleja V
Daniheavy Lord [34]: hunted why?
01:25 Helun Lirath [130]: for insult
01:25 Helun Lirath [130]: u say im polish
Apr 06 2007, 01:18:46 CEST Killed at Level 34 by Helun Lirath

macie pytania ? dla nich polacy to jakies scierwo, nie raz jurand, arue i ja jechalismy po helunie, ten gosc zwalal wszystko na polaka, mowil ze omg co za noob to musi byc polak, ze polacy sa biedni i ze graja w tibie zeby sprzedac swoje chary , a my pojechalismy po nim i odszedl z arc xDDD
-----
15:45 Thalic Ilunor [112]: ok
15:45 Thalic Ilunor [112]: the the polakkilling begin
15:45 Thalic Ilunor [112]: ciao
-----
19:41 Kashrius da'Roc [167]: :<
19:41 Kashrius da'Roc [167]: who have you killed
19:41 Kashrius da'Roc [167]: :| ?
19:41 Thalic Ilunor [112]: meni polak
19:41 Thalic Ilunor [112]: i no tell

co do lisa to dla niego nie liczy sie ten pixel co sie rusza tylko 'ziomki' tgz polaczki, niech sorce z pl zrobia pg to zobaczycie jak dostaniecie po dupie
brawo dla xenezisa i reszty ktorzy walcza o lepsza iridie ! (piszczie co chcecie) bo bedzie lepsza xD przynajmniej dla nas ja was naucze polskosci xD wiecie kazdy zasluzyl na 2 szanse, nigdy nie skreslam czleka za to ze mi cos zrobil daje mu 2 szanse i staram sie mu pomoc xD
polak to polak poczytajcie forum... zal.pl
dla niektorych ta gra to expienie, dla innych wojny, dla innych 'kradziejowanie loota' xD dla jescze innych to cale zycie, dla innych zas zabicie czasu, dla jescze innych nie wiem co xD itd

ludzie po co sie tak jechac :| ?niektorzy to jescze dzieci typu divileeeer czy cos i ten 2 co nauczyl sie morda w dol i powtarza przez 15 postów divileeer podaj mi 1 powod dla ktorego po nas ztp jedziesz ?
cosmy ci zrobili ?
apeluje do wszystkich prosze wyluzujcie i nie piszcie takich durnych postów ktorych nic nie wiecie co was obchodzi czyjes zycie :| boze jak chce to niech se gra, skacze bmixem czy kurwa lata na hulajnodze

What Goes Around...Comes Around...
D.O.A.
but always
Miniek !