Temat: Zemsta :)
Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2004, 09:42   #11
Lysolini
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 08 2004

Domyślny

No to ja wam opowiem moja bajke. Szedlem wlasnie kupic sobie blanki jak podrodzze zauwarzylem 2 gosci jeden mial red skula. Pomyslalem pk i kumpel i minalem ich idac alej. w trakcie kupowania blankow zauwarzylme jak ten sam mijany gosc z red skulem ( Magixio ) zaklada trapa. Zeby bylo jasno mieszkam w thais. polegalo to na tym ze wszedl do srodka sklepu i postawil zapalonego parcela w drzwiach niemoglem sie wydostac. Zaczal mnie atakowac najgorsze bylo to ze zrobilem naglupsza rzecz w swiecie niewzialem zadnych run ze soba, wiec niemoglem sie bronic . wytrzymalem jakies 2 min. i najlepsze - przed sklepem stal drogi gosc 100% jego kumpel ( Peno ) i przygladal sie jak mnie ten 1 leje kiedy mialem 15 hp przestal mnie lac
pomyslalem ze mi darowal albo skonczyly mu sie runy ale nic z tego. Cwaniak wymyslil sobie tak. Peno dal loga a nagle pojawil sie ( Fyran ) ktury oddal 1 strzal z hmm i ded . I tak zabili mnie W kurza mnie to ze niedobili mnie odrazy tylko zawolali jakiegos cwieka ktory zrobil to zanich.

Gram na Tytani - 37 lvl 39 mlvl - sorcerer

Zemsta jest w temacie wiec powiem tak Fyran juz zginal a tych 2 pierwszych gosci niemoge znalesc jakos nieloguja sie od ostatniej pamietnej nocy . Zabujstwa dokonla tego moj brat chociaz sam moglem go skopac

Ostatnio edytowany przez Lysolini - 07-10-2004 o 09:44.
Lysolini jest offline   Odpowiedz z Cytatem