Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2007, 20:21   #6035
Tupac666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 04 2007

Domyślny o boże ;D

Ludzie co Wy pieprzycie? Nie musicie chodzić do szkoły... skończcie studia i do roboty a nie w domu siedzieć przed tibią.
"Można źle w szkole skończyć przez te przedmioty"- mi się wydaje, że jak ktoś źle kończy to albo umiera albo idzie do ciupy.
"Ale co ich obchodzi to co ja robie w domu niech sie zajmą sobą, a nie mi obrzydzają życie w tej zasranej szkole"- Myślisz, że CBŚ się tobą nie interesuje? interesują sie Toba i Tobie podobnymi ;D Myślisz, że jak jesteś sam w domu i nie trzymasz rączek na klawiaturze tylko pod biurkiem to nikt się o tym nie dowie? Radzę Ci usunąć wszystkie pliki cookie a i tak jak Interpol będzie chciał wiedzieć gdzie jesteś to Cie znajdą. Właściwie to masz nakaz chodzenia do szkoły do 18 roku życia, jak będziesz nagminnie uciekał ze szkoły to Twoi rodzice zostaną obciążeni odpowiedzialnością karną (grzywną). Jeżeli powtórzy to się kilka razy zostanie Ci przydzielony kurator a jeżeli to nie pomoże to pożegnasz się z ciepłym mieszkankiem (Twoi rodzice lub prawni opiekunowie stracą prawo do opieki nad Tobą).
Jeżeli byśmy nie chodzili do szkoły (lub przynajmniej zajmowała by ona mniej czasu) to warto wspomnieć, że dzieciakom przychodzą różne pomysły do głowy. Z polski zrobiło by się takie getto/slumsy (już jest np. w niektórych częściach Wawy np. Praga Północ, PD, Tarchomin też nie jest przyjemną dzielnicą w dzień nie mówiąc już o tym co się dzieje w nocy). Należy także wspomnieć, że gdy człowiek ukończy lat 17 jest karany jako dorosły. Są 2 przypadki kiedy młodszy człowiek jest karany jak dorosły. Pierwszy z nich jest to porwanie samolotu i gdy ma się już ukończone lat 15 jest się karanym jak dorosły człowiek. Drugi przypadek też dotycz ukończenia lat 15-tu... chodzi tu mianowicie o zamach na prezydenta. (to nie jest ściema tak jest naprawde).
Druga część mojego posta dotyczy kradzieży dziennika szkolnego.
Jeżeli ukradniemy dziennik oraz podopisujemy oceny sobie i innym i wyjdzie to najaw (i nauczyciele nie będą mogli dojść, które z ocen zostały dopisane) Rada (nauczyciele, wice i dyrektorzy) mają prawo do tego abyście WSZYSCY (czyt. cała klasa) pisała jeszcze raz WSZYSTKIE sprawdziany. Wiedzcie także, że z jednego przedmiotu na koniec roku MUSZA być wystawione conajmniej trzy oceny z jednego przedmiotu.
Chciałem także poruszyć sprawę nadmiernego zakuwania. NIE RÓBCIE TEGO ;D
Oczywiście należy się uczyć, grać w gry logiczne które zwiększają bystrość umysłu (polecam szachy) ale nie należy zapominać o ćwiczeniach cielesnych. Jak każdy wie w zdrowym ciele zdrowy duch . Już w starożytnych Atenach ludzie wiedzieli, że należy utrzymać równowagę i należy się uczyć ale nie tylko uczyć bo przydaje się także bystrość umysłu. Jak każde dziecko wie Sparta jednak wygrała wojnę o hegemonię z Atenami (tkz. wojna peleponezka) ;p
Bedę już kończył bo idę się pouczyć
Jeżeli ktoś przeczytał moje wypociny to bardzo dziękuję. Nie mówie już o wyciągnięciu z nich wniosków ale na koniec wypada powiedzieć.
Boże błogosław Amerykę
bo Polska jest już błogosławiona (...)
PS. Nie, nie mieszkam na komisariacie
PS2. Ja Wam nie groże... ja Was uprzedzam

Ostatnio edytowany przez Tupac666 - 19-04-2007 o 20:31.
Tupac666 jest offline