Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2007, 21:29   #6038
Voltex
Użytkownik forum

Voltex's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Ostrów Wielkopolski

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Silvera
Domyślny

@marcinekk
O bozssszee... jakbym słyszał moją mame, mojego tatę, nauczycieli, pedagoga, vice i normalnego dyrektora OMG gówno prawda biologia mi się nie przyda w 100 % za "h*ja" nigdy (jeśli dalej twierdzisz że mi się przyda i nie poddajesz się podaj przykład)

@Mendolina
ukhem, gdzie ty chodzisz do szkoły ? Ja bym się o to kłócił na twoim miejscu i podzielam twoje zdanie o złym skończeniu na przedmiotach nie przydatnych...
przykład z życia - jestem zagrożony z muzyki (tak, tak; możecie się śmiać ale Muzyka w mojej klasie to jest 2x koszmar[do kwadratu] z piekielnymi zmorami i amrageddon, koniec świata w roli głównej)

@Carrion
To samo jak u marcinkk'a czyli "gówno prawda" podaj przykład do czego mi się przydzą informacje o krwinkach, starożytnych gitarach lub innych pierdołkach.

@Tupac
Przeczytałem twoje wypociny. Po twojej wypowiedzi widać, że posiadasz dosyć dużo inteligencji, ale wychowany jesteś w szkolnycyh warunkach tj. chyba mama polonistka, przynajmniej ja takie wrażenie odniosłem.
CBŚ ? Interpol ? Troszkę za dużo seriali "Kryminalni", "Z akt FBI" i filmów o wątkach śledczych. Na bank się zajmują przeciętnymi chłopcami w wieku 15 lat, nie mają czasem innych rzeczy do robienia tj. gangsterzy, teroryści, kryminaliści ?
Cookies kasuje choć jak komuś zależy to ja nie mam nic przeciwko temu może ktoś sobie patrzeć w mojego kompa i wiadomości.
Nakaz chodzenia do szkoły - no właśnie co to do cholery jest ? podobno Polska wolny kraj, buahaha gówno prawda to jest przykład właśnie, że są nakazy na takie coś jak uczenie (co to komu przeszkadza że się inny nie uczy, jego strata [gdyby można ja bym się nie uczył wszytskich tych przedmiotów tj. biologii, muzyki itp.] niech Ci patrzą na siebie, chce się ktoś uczyć to niech się uczy, a nie każe drugiemu).
Slumsy, Getto - jak mają powstać to i tak powstaną choćbyś każdemu się kazał uczyć po połowe życia. A pozatym to jest tylko ich styl życia, penerzy będą zawsze tj. twarde osobowości wychowane na bez zasad i kultury, często jest to spowodowane brakiem któregoś z rodziców/opiekunów lub nie dbaniem ich o swoje podopiecznych, często są też silniejszy, szybciej/bardziej rozwinięci/doroślejsi niż rówieśnicy.
Dziennik - wiem, wiem dlatego trzeba to zrobić tak by się nikt nie kapnął, w niektórych szkołach oceny są też wpisywane w komputer w pokoju nauczycielskim, jakbym tam pozmieniał oceny i w dzienniku to by nie można było raczej nic zrobić oceny takie by były (te moje dopisane) ale to raczej marzenie ściętej głowy wejść do pokoju nauczyciekskiego i pozmieniać coś w kompie, bardziej już się włamać jak haker (to nawet dobry pomysł trzeba będzie go w trzeciej klasie przetestować ^^).
Spartanie (usportowienie fizyczne) vs. Ateńczycy (zwoleńnicy nauk) i kto wygrał ? Spartanie czyli wniosek z tego taki: w dupie miej nauke, biegaj, trenuj sporty, rozwijaj się fizycznie. Sam sobie zaprzeczyłeś swojemu zdaniu z tymi spartanami.
Voltex jest offline