Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
Haga czyli Kilipukki i nowy owner Paco Ashenvale. Tak, miał do nich passy.'
BTW: Ma ktoś jakiś pomysł, żeby za każdym razem, gdy chcę spróbować nowy cd key nie musieć reinstalować unreala?
|
uruchom->regedit i szukaj w Local_machine
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ThomasM
Haga hackowała jednego po drugim z RoMu, to było bajecznie, tak? (To było pytanie retoryczne, tak dla Twojej informacji  )
|
Jak by taka sytuacja zdarzyła się w drugą stronę ROM napewno by też skorzystał. Po za tym jak by nie patrzył Haga wiedział na czym stoi i wiedział/przypuszczał jakie będą konsekwencje opuszczenia romu i z początku założenia tej gildii Against Isaris. Nie jestem pewny, ale Paco był albo na Mandusa albo na kogoś innego zarejestrowany tak więc jak został on odzyskany przez ROM to Haga wolał go zrookować niż czekać, aż przyjdzie nowy REC-key i ROM zyska dodatkowego palla. Po za tym zawsze to powtarzałem i będę powtarzał osoby które wtedy zostały hacknięte same dobrowolnie dawały passy i wiedziały czym to się może skończyć. Co do Linusa sam jest sobie winien hacka, to przez co został shackowany to ja już nie wnikam, ale sam to spowodował. Hack przez wpisanie passów z palca jest mało prawdopodobny