Avenmanti
Uwazasz ze pall nie skilluje?? wychodzi z rooka i odrazu idzie expic, tak?? ja mysle nieco inaczej no ale coz.
Twierdzisz ze sorc 30 lvl ubije bez problemu knighta?? nie wydaje mi sie. mialem 34 lvl, przyszedl do mnie sorc z RS na 34 i mial 2 FE. jak myslisz, zabil mnie??
jesli tak to sie mylisz, mialem bardzo duze lagi, wiec stalem w miejscu i zpoczatku sie tylko uhalem, ale pomyslalem sa blisko, wiec full atak i leje, jeden padl, stworzyl nastepnego, padl nastepny sworzyl kolejnego, jak mu ubilem 4 czy 5 FE to zrezygnowal, wiec argumenty wynika ze Sorc vs. Knight, wygra napewno ten pierwszy do mnie nie przemawiaja.
a co do afk, myslisz ze sie nie da ubic sorca/druta co sa afk?? da sie jesli stoja na poziomie gdzie jest duzo miejsca, to bot nie koniecznie okaze sie pomocny, gdyz wyloguje on automatycznie dopiero wtedy gdy ktos bedzie na battle, a jesli ktos zobaczy same buty lub wlosy takiego afkera moze uzyc GFB lub FB kolo ofiary, a ta wtedy juz nie bedzie sie mogla wylogowac. knight padnie jak szmata, gdy bedzie afkowal, ja skilluje i zostawiam postac biegnac do wc, a osoby skillujace na bocie, maja chyba taka funkcje jak uhanie i jakis alarm gdy ktos go leje, wiec szybko moze wrocic z drugiego pokoju lub oderwac sie od innych czynosci aktualnie wykonujacych.
I moze juz skonczycie z tym "sorc z 2 FE rozwali knighta na wyzszym lvl"
|