Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2007, 03:35   #98
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Nie wiem jak wy, ale ja sadze ze jesli chce nas zabic 8-9 osob wiecej niz wynosi ilosc naszych sojusznikow to:
- narobiliscie sobie duzo problemow.
- zle dobieracie kolegow.
- skoro juz przegraliscie to wojne to pora albo zaplacic albo sie przeniesc na nowy server.
ech jak ja sie ciesze, ze gram na swiecie non-pvp... chociaz i tak na azurze nigdy nie mialem hunta. tzn mialem kilka razy przez noobkow na 10-15 lvl ( ju ar haunted!!!111 )

Cytuj:
Ja nie sadze zeby wogole jakos znacznie lepiej bil sorc z bursta... tzn jesli mowimy o ludziach na lvl ~100, roznica (znaczaca) zacznie sie pojawiac na 150+
powiedzial bym ze odwrotnie. do tego 70-90 lvla sorc/druid odstawia daleko z tylu hity palka czy knighta z burstow. w koncu te 60-70 mlvli swoje robi. potem to juz mlvl "praktycznie" stoi w miejscu.

Cytuj:
4 rycerzy vs sorc - wszystko zalezy od reakcji sorca, jesli podejdzie w miescie 4 rycerzy i naraz zaatakuja to zabija sorca w mniej jak 2 tury (caly problem wlasnie z tym podejsciem 4 naraz).
4 palow vs rycerz - bym powiedzial tak pol na pol nawet w trapie (nie wiem czy to ogolna regola, ale czesto sie spotykam ze paladyni sa dosyc oszczedni na SDkach przy pvp).
4 druidow vs reszta - sorc na cambo (w sumie tak z 1.5 razy tyle maja sily SD co potrzeba na sorca), paladyn na cambo i troche, rycerz systematycznie w dol obijajac mu wiecej niz sie moze uleczyc co ture.
no i jak zwykle trzeba przytoczyc stare indianskie przyslowie: " i wojownik dupa, kiedy wrogow kupa "

Cytuj:
@Bursty vs bolty
Tak mnie zastanawia, czy zdajecie sobie sprawe ze bedac ~90 lvl druidem bylem na GSach z kolega paladynem na ~90 lvl i troche ponad 90 distance... kolega dostawal srednio wiecej exp za GSa expa niz ja (bylo to przed update z mana wiec ja bilem z HMM), od tego czasu HMM bija tak samo, a bolty zostaly juz raz poprawione (2 update temu).
prawda jest taka, ze hmmy wcale tak mocno nie wala ( chodzi mi o porownanie z visem )

Cytuj:
Ps. Dobry weekend expienia palkiem to 5-10 BP boltow... ciekawe kto jest w stanie kupic sobie burstow w takim tempie
2 miechy zbierania, 40 godzin expienia a na koniec waste jak ja pierdziu
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem