Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2007, 09:19   #42
TaifunIII
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Perwol Pokaż post
Denerwują mnie hakckerzy którzy haclkują postacie (przeważnie lvl 20+) i je rookują. Mój kumpel zrobił sobie knighta 21 lvl miał super skile i stuff i jakiś debil hacker zhackowal mu tą postac. Gdy wkońcu udało mu się zalogować tą postacią zobaczył ją na 8 lvl ze skilami po 21/17 tak sie wkurzył że rozpiep.... klawiature z nerwów. Ostatnio stoje sobie pod dp i postac która miała 42 lvl (elite knight[nicku nie podaje]) i hacker biega i mówi zeby go zabić. Wkońcu jak z kumplem zobaczyliśmy że ta postać ma już 31 lvl sie wkurzyliśmi i biegliśmy z nim żeby go nikt nie zabił ale wkońcu gość zwiał .
P.S. Wyazy współczucia dla posiadacza tej postaci
Sam jestem hackerem i powiem wam jak to działa:
A więc:
Sam siebie hackerem nie nazywam bo ja żeruje na ludziekiej głupocie, bo wkońcu kto normalny i inteligentny będzie wchodził na link podany przezemnie który wygląda tak:
tibia.com.community.guild.......
Ok zabieram sie do roboty:
znajduje kolesia powiedzmy 20lvl(ja mam 8)
i tam wciskam mu kity blablablba
daje mu link, a on wchodzi i go hackuje.
Dalej..... tą postacia która schakowałem wysyłam sobie itemy na owego 8 lvl'a i zazwyczj ten 20 nie ma rec keya, więc postać jest juz moja ;D ;D ;D ;D
hackuje tym 20 25 lvl'e
25 30
30 35
i dalej juz nie idzie.
po jakimś czasie mam 20 harow do pk, więc rozdaje je kumplom żeby porobic kombosy na100+/- sorków ;D
na tym zarabiam kolejne itemy(z lootu)
I później jak zmieniam świat bo tu juz nikt się nie wrabia to je rookuje bo po co mi on. czasem chcę oddac właścicielowi którego schakowałem ale jak nikt sie nie odzywa to jego problem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ahcarb Pokaż post
w 3 dni ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu Pokaż post
Przez takich jak Ty odechciewa mi się grać :/ Polacy powinni sobie pomagać, a nie siebie niszczyć. Niech nikt nie daje mu passów, to noob który chce zdobyć wasze konta!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ahcarb Pokaż post
w 3 dni ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deox Pokaż post
Jesteś taki po.... twój poziom inteligencji wynosi -xxxx<tyle ile masz x-ów w nicku" myślisz że nabiorą się na numer z podaniem swoich pasów?? zal.swe
Buhahahahahahah nie zauważyliście prowokacji..?? Właśnie tacy jak wy nabieracie się na takie stronki. Poprostu żal mi was

Ostatnio edytowany przez TaifunIII - 20-04-2007 o 09:24.
TaifunIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem