Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2007, 20:05   #16
NaRuTo__xD
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MagField Pokaż post
Wg.Mnie lepsze jest no-pvp.Wszyscy sądze że na no-pvp są luzy max nikt cie nie zabije etc.Ale można trapować A po za tym na pvp gra sie wiele łatwiej niż na no-pvp ponieważ jak na pvp ktoś Ci sie wrąbie na miejscówke gdzie expisz to możesz go zabić lub postraszyć zadając mu pare hitów i sobie pójdzie.Na no-pvp niestety tak sie nie da zrobic. to tyle xD elo elo elo
Doszedles kiedys dalej z levelem niz 20 eloelo ?? Bo po twojej wypowiedzi nie wydaje mi sie...
HuM...Tylko masz problem jak Ci wejdzie wiekszy level niz ty...Co wtedy tez mu zadasz "pare hitów" ?? Zastanów sie , potem pisz...
Na pvp sie o wiele trudniej expi ze wzgledu na to ze coraz wiecej jest ludzi eloelo hunted "for free" "for fun" dostajesz hunta , placisz paymenta albo sobie nie poexpisz...proste...A gadanie ze na non-pvp sie trudniej expi bo...Nie mozesz kogos zabic, mnie dobija na pysk bo to swiadczy o tym ze wiesz o Tibii i swiatach tyle co ja o Matematyce... Na non-pvp ktos Ci sie wbije masz problem, ale nie ma czegos takiego ze ci wpada grupka osób "HiHo" "Exevo Gran Mas Vis, Exevo Gran Mas Vis, Exevo Gran Mas Vis, Exevo Gran Mas Vis" o ile wiesz co to znaczy...

PzDr...
Sgd...
//S~~

Ostatnio edytowany przez NaRuTo__xD - 20-04-2007 o 20:06.
  Odpowiedz z Cytatem