Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2007, 21:43   #171
Smolsky
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Legnica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Smolsky
Profesja: Druid
Gildia: -
Świat: Lunara
Poziom: 14+
Poziom mag.: 10
Król

Śmieszne sytuacje? Było ich wiele.

Wiele dotyczy mnie jak całkiem "zielonego" gracza.

Miałem pustą Vial. Użyłem jej na Bug'u (Martwym oczywiście) i zauważyłem zielona substancę.
"Jakiś nowy napój... Suuper, trzeba spróbować" i łyknąłem se
Zdziwienie moe było wielkie Hehe... Później sprzedałem cały bag bottle of Slime za 20 gp jakiemuś nowemu naiwniakowi. Gościu wypił odrazu wszystko

Co do tych "kucharskich" testów to sprawdzałem jeszcze błoto i krew

Następna sytuacja sięga świętej pamięci 15 lvl gdzie to miałem FF i PF. Chciałem sprawdzić jak to działa, ale poza miastem. Strzeliłem PF w dziurę... Nic, a teraz FF... Nic. Schodzę i Przywitały mnie ciepłe i trujące pola Dziwienie moje było wielkie

Inna śmieszna sytuacja zdarzyła się na wyspie Folda, gdzie to wyciągnąć chciałęm z dziury przyjaciela który nie miał liny , a wyciągnąłem Frost Trolla "Facet, ale żeś się zmienił"

Wcześniej w czasie odwiedzin Kuzynki w Thais zobaczyłem "zwierzę" RAT (Takiego nicka miał gościu) To zaatakowałem go. Facet położył mnie 3 strzałami Straciłem wtdey P Aromr. Ale się zdziwiłem jak dostałem Skulla za zaatakowanie "potwora" Wtedy jeszcze nie wiedziałem że jest taki czar

Hm... NIc mi więcej się nie przypomina. Było jeszcze kilka sytuacji na Rooku, ale nie kojarzę dokładnie

Koniec wykładu (Ale żem sę rozpisał...)
Druid Smolsky Żegna was
Smolsky jest offline   Odpowiedz z Cytatem