Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2007, 00:13   #5
Cellin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Liberty Bay ; )

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 15/23
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malyjanek Pokaż post
polecam ancient ruins tomb

schodzisz na ostatni level prawie na sam dol (nizej tylko tp jest) mozesz tam expic z dsami/monkami ale lepiej bez

co tam spotkasz? pisales ze nie chcesz fe,no niestety 1 tam jest ale da sie go zaj*** omijac i Ci wcale nie przeszkadza (daleko schowany w odnodze) pozatym masz tam 1 x vamp,sporo mumi ghouli,stalkerow,kilka ghostow i scarabow,no i kilka slimow i inny shit typu cobry czy skeletony.

Exp jest dobry (ciezko mi okreslic ile k na h) ale szybko sie expi,co do kasy to roznie bywa bo z mumi,ghouli,scarabow leci sporo kasy + kamienie ew life ringi dodatkowo z vampa moze jakis vampir shieldzik ;p ale ogolnie to wychodzisz na 0 ewentualnie na maly minus.NIe jest to miejsce do zarabiania ale do dobrego expienia
Ehh, myślę, że tego jednego FE chyba przeżyję, DS'y go dorwą i git =] Się zobaczy, potem dam edit'a jak było, może jakiś SS

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Pekin= Pokaż post
Kochana tomba z "kamieniami" przy wejsciu, schodzisz na dol i za teleportem expisz na lewo albo na prawo
2 dsy i b.zadko je leczysz mass healem, walisz z samego wanda czasem z exori visa na lewo masz jednego vampa i duzo shitu typu mumie ghule scaraby szamblery a na lewo masz wiecej vampow expo 25-35k/h Z SUMMONAMI mozesz expic z visa samego na prawo walac vampy mi sie zwracalo zawsze
V shildy leca jak szalone jak bedziesz expic po prawej z 4 ~h XD

Więcej vampów mam nadzieję, że nie oznacza 5 naraz : ) No nic, sprawdzę ;D
Cellin jest offline   Odpowiedz z Cytatem