Wg erig.net osnosnie silver mace to sa 2 miejsca gdzie nalezy szukac. Albo jak wyzje wspomniane Elvenbane albo quest ze spike swordem. I tam i tam sa te magic walle ale nie wiadomo jak sie za nie dostac. Dodatkowo podczas patrzenia za m-walle na spike sword quescie widac tam dragony .. celowo chyba nie zostaly one tam umieszczone na pokaz.
Szukalem w samym elven bane i conieco na zewnatrz. Staralem sie kladac ciala na tych dziwnych znakach kolo tych niebieskich ogni oraz kolo zejscia do pojedynczego respa smoka gdzie sa te 3 arkanisty. Jednakze nic mi to nie dalo.
Co do spike sword to zauwazylem iz idac prawa strona jest niewielka wysepka gdzie sa 2 firedevile i jest dzwignia. Moze ona ma cos wspolnego z tymi fire wallami co sa na gorze w tym miejscu. Jednakze nie wiem jak sie do tego dostac. Byc moze w pomiesczeniu wyzej jest jakis inny pickhole ukryty za fire fildami. Niestety nie mialem destroy field runy aby to sprawdzic. Bede starac sie cos pomyslec nad tym bo nigdzie nie jest napisane ze tego questu po prostu NIE MA, jednakze moj czas jest lekko ograniczony wiec mi to moze dlugo zajac (praca itp). Jak ktos cos wie na ten temat to prosze o jakikolwiek kontakt. Moze uda sie wkoncu cos rozgryzc.
|