Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2007, 09:47   #1742
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Ehhh parę dni mnie nie ma przy kompie i od razu 10 stron postów do przeczytania.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Nie ma to jak robic 15 min pz przez pol wieczoru i nie zostac zaatakowanym pomimo iz gaura byl on z rosteinem rofl.
Nie myśl sobie Moruś że jak Ty byś się nabrał na jakiś kretyński sneak to od razu wszyscy tam lecieć muszą ;>

@Bolter
Bolter, szkoda że uznałeś że się cykam. Mam teraz trochę problemów na rl które są dla mnie ważniejsze od gry. Jak tylko się z tym uporam obiecuję zaspokoić Twoją chęć nagłej śmierci. PS. Kiedy Ci sie ban kończy?

@Kozi~
Zdecydowanie popieram Twoje zdanie. Ludzie , opanujcie się! To, że ktoś nie uczestniczy bezpośrednio w wojnie, czy już nie może otworzyć gęby nawet?

@Szczuru
Akurat to TY decydujesz o możliwości paymenta =D Ahhahahah

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
A co, mieli cię zsolować? lol
To by nie było takie trudne...

@Bolter po raz 2
Gaura coś powie i nikt nie ma prawa głosu?
Wierzysz w bajki hahahahah ;D

@Vilum
Sam mi powiedziałeś, że mogę z nich polewać, a teraz przestałeś się udzielać (((

@Yapan po raz 2
Nie masz co mówić tym ludziom, że Cortezy nie są od was. Dobrze wiesz, że oni uwierzą w to co sami wymyślili nawet bez żadnych dowodów. Sądzę nawet, że są w stanie doliczyć Cortez Powalola do fragów w wojnie w razie czego jakby przegrywali >=]

@wszyscy kibice piłki nożnej
Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;>