Temat: Next update
Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2007, 11:03   #18
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

lol,nie przestane grać bo mnie to odpręża.Mi pasuje gra dla mnie,palkowi wsumie nic nie zmieniono.Gram jak zawsze i jest dobrze,dla mnie to przyjemność pomęczyć się troche zeby coś osiągnąć.A ile ludzie będą huncić wszystkoz visa,zbiorą 20kk kasy,zrobią 250+ i się im znudzi bo co takim charem jeszcze trzeba więcej.Wojen nie będzie chyba ze wojny sorców,którzy panicznie będą biegać po ankh desert i wymieniać się zaznaczeniem na wrogu i spamowaniem sd.Poprostu Wy sobie nie zdajecie sprawy z konsekwencji tego co Cipsoft zrobił.
130master bez problemu kładł zawsze 100 palka.100 palek musial sie wiele napocic zeby zabic 80-90 sorca.A teraz druid ma exura sio.ktore go leczy co hita,kosztuje prawie ze nic.oczywiscie obie profesje maja strong haste.Nie wiem czy kiedys probowales np.gonic 100lv palkiem sorca na 60lv z hastem.juz jest szybszy,to sobie porownaj 120palka z 100 sorcem.a potem 120 palka z 170sorcem.Jest to taka dysproporcja że to tragizm.A sorce ZAWSZE były najlepsze,tylko te postacie byly przeznaczone dla dobrych graczy,wiedzacych gdzie i jak expic.Jak zarabiac kase.Teraz byle kto ma 150lv sorca.
Poll jest offline