Temat: Next update
Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2007, 15:09   #22
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Domyślny

@ Lord Dreathan
Jak knight na 90 lvl nie umie znaleźć sobie healera to też żal patrzeć -.-

Najciekawsze jest to że mimo miażdżącej przewagi magów Aktualni najwięksi PG: Tripida, Seromontis i MDW nie róznią się tak drastycznie tempem zdobywania expa...

Ostatni miesiąc:
Seromontis - ~41M exp grając po ~10h dziennie 282 lvl
Mateusz~ - ~48M exp grając po ~7h dziennie 312 lvl
Tripida - ~54M exp grając po ~10h dziennie 287 lvl

Niewyobrażalna przewaga magów jest jakoś słabo widoczna -.-

Nie mówie że knightom o palladynom nie należy się jakiś porządny wspomagacz ale rozwalenie magów [twoje propozycje brzmią jak eksterminacja a nie wyrównywanie profesji...] też nikogo nie zachęci do gry...
Inny "twój pomysł" to usunięcie Cip_Bota. No cóż, to się poprostu nie stanie -.- CipSoft nie będzie miał korzyśći z powrotu do starych aimbotów za które praktycznie nie dało się nikogo ukarać i które zapewniały świetne wyniki w wojnach wspomagając oszstów.

Może zamiast pisac takie brednie jak zabranie magom powstałym po wprowadzeniu nowego systemu magii [koniec 2005 roku!!] połowy zdobytego przez ten ponad rok [!] expa albo podwyższenie many na czary spantaniczne tak bardzo że staną sie mniej opłacalne niż SD wymyśliłbyś rozwiązanie które:
1. Będzie wystarczająco mało radykalne aby je rozważać
2. Będzie polegało na zwiększenieu "dynamiki gry" paladynem i knightem zamiast niszczyć profesje magiczne.

Na tibia.com napisałeś jeszcze jeden dosyć "zabawny" argument:

" You are 118 MS how long did u make him?
Created: Mar 18 2004, 21:38:44 CET
I guess u dont play from beggining on Secura,but also u probably take much hurt and power to make this character."

Uhm...
ja w ~1130 dni zdobyłem 119 lvl
ty w ~1020 zdobyłeś 126 lvl

Słabo mi to brzmi jako dowód że profesje niemagiczna nie mogą szybko lvlować...

Btw. Secura - Online Since: November 04, 2002

No to miałeś rację, nie gram od początku Secury co można akurat łatwo sprawdzić :d

Potem może dopiszę coś więcej, teraz ide robić 400k/h zarabiając miliony -.-

hide jest offline